RAT BIVŠIH SUPRUŽNIKA

Johnny Depp dobio parnicu protiv Amber Heard, odšteta je 15 milijuna dolara

Hina

Foto: REUTERS

Foto: REUTERS

Depp je nijekao da je udario Heard ili bilo koju drugu ženu i tvrdio da je ona ta koja je bila nasilna u njihovom odnosu.ZAGREB – Sud u Virginiji odlučio je u srijedu da je glumica Amber Heard oklevetala svog bivšeg supruga Johnnyja Deppa, nakon šestotjednog suđenja u kojem su se mogli pratiti eksplicitni dokazi i detaljna svjedočenja o odnosu holivudskog para.


Depp (58), zvijezda “Pirata s Kariba”, tužio je Heard za 50 milijuna dolara i tvrdio da ga je oklevetala kada se nazvala “javnom osobom koja predstavlja obiteljsko nasilje”.


Heard (36) je uložila protutužbu za 100 milijuna, rekavši da ju je Depp okaljao kada je njegov odvjetnik njezine optužbe nazvao “prevarom”.
Depp je nijekao da je udario Heard ili bilo koju drugu ženu i tvrdio da je ona ta koja je bila nasilna u njihovom odnosu.


Depp i Heard vjenčali su se u veljači 2015. Razvod je okončan oko dvije godine kasnije.


U šest tjedana svjedočenja, odvjetnici Amber Heard tvrdili su da je ona govorila istinu i da su njezine riječi u skladu s prvim amandmanom američkog Ustava o slobodi govora.


Svjedočenje je uživo prenošeno na društvenim medijima pa je javnost mogla čuti sve detalje o njihovom turbulentnom odnosu.


Sud je odlučio da glumac treba dobiti 15 milijuna dolara odštete.