... za nezaboravne uspomene

Ovo je jedna od najljepših lokacija na zagrebačkom Adventu: Svi se vole fotkati kraj predivnih dekoracija

Life

Foto: Amadria

Foto: Amadria

Uživajte u čaroliji prosinca i dozvolite zagrebačkom Adventu da vam ispriča najtopliju božićnu priču.Advent u Zagrebu ove je godine prošaran najljepšim motivima koji nas vraćaju u djetinjstvo. Uz slogan “za nezaboravne uspomene” ulice, trgovi i parkovi diljem grada podno Sljemena odjenuli su svoja najsvečanija ruha i u prosincu pokazali svu svoju raskoš.


Čini nam se da je Advent u metropoli ove godine nadmašio samoga sebe jer su programi nikad bogatiji, a neodoljivih svjetala koja vas prate dok šetate zagrebačkim ulicama, nikada nije bilo više.


Tri godine zaredom najbolji božićni sajam u Europi, ove nas godine svojom bogatom ponudom vraća u djetinjstvo, u vrijeme kada smo bili najmirniji i najbezbrižniji.

Koncept Adventa satkan u rečenici “za nezaboravne uspomene” toliko je genijalno ostvaren da ga neovisno o tome koliko imamo godina, doista i promatramo onim nevinim dječjim očima.


Hodajući gradom, opažamo različite punktove za fotografiranje čija je blagdanska kulisa idealna za onu savršenu fotografiju na društvenim mrežama.


Jedan od eksterijera koji ne može proći neopaženo, onaj je heritage Amadria Park hotela Capital smještenog u samom srcu Zagreba. Ovaj povijesni dragulj u srcu metropole ukrasio je svoje prozore pozamašnim adventskim vijencima koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, a djelo su zagrebačkog umjetnika Saše Šekoranje.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Amadria Park (@amadria_park)Osim što su oku ugodni, pružaju dozu optimizma, blagostanja i veselja koje nam je ovih blagdana prijeko potrebno. Crvene vrpce, kuglice, lampice i pokloni i ove su godine prepoznatljiv dio adventske tradicije Zagreba.


Ovaj je hotel po mnogočemu poseban, a zanimljivo je što je smješten unutar zgrade nastale 1923. godine koja je nekada imala ulogu zagrebačke banke, posebnom mjesta za mnoge Zagrepčane.


Zdanje danas nosi oznaku heritage hotela u kojem su sačuvane brojni originalni detalji, primjetni u 112 hotelskih soba koje su posebne po tome što imaju nevjerojatan pogled na grad.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli slakipalaki 〰️ Slađana (@slakipalaki)Najljepše i najčarobnije doba godine privlači mnoštvo posjetitelja u Zagreb, a ovdje se u priču savršeno uklapa heritage Amadria Park hotela Capital koji vas spremno čeka svojom blagdanskom ponudom, nadopunjujući priču zagrebačkog adventa čarolijom u interijeru.Posebna čar ovoga Adventa u Amadria Park hotelu Capital probudit će sva vaša osjetila i učiniti boravak u Zagrebu jednom velikom nezaboravnom uspomenom. Uživajte u adventskoj ponudi uz čajanku s orašarom u kavani hotela gdje ćete moći isprobati najfinije čajeve i ukusne zalogaje u posebnom božićnom ambijentu.


Tijekom najljepšeg perioda u godini u hotelu će se održati mnoštvo manjih događanja poput Čajanke s Orašarom, Blagdanskog bruncha, svečane Badnje večere i dočeka Nove 2021.U svaki događaj bit će ukomponirani blagdanski čokoladni proizvodi, glazba te nasmiješena lica osoblja. Adventska bajka Amadria Park hotela Capital daje svoj jedinstven doprinos kako bi u ovoj neuobičajenoj godini Zagreb ipak zasjao u najljepšem svjetlu i svim gostima koji ga odluče posjetiti ponudio vrhunski pravi adventski ugođaj sukladno preporukama nadležnih tijela.


Odmorni i svježi, nastavite šetnju nevjerojatnom kulisom zagrebačkog Adventa prošaranom bogatim kulturnim, gastro i glazbenim programom. Uživajte u čaroliji prosinca i dozvolite zagrebačkom Adventu da vam ispriča najtopliju božićnu priču.___


Sadržaj nastao u suradnji s partnerom Amadria Park.