Mima

Jako nam se svidjela ova kuhinja modernog dizajna. Ima i dovoljno mjesta za pohranu baš svega

Dijana Ljubanović

Foto: Vedran Karuza

Foto: Vedran Karuza

Moderan dizajn čiste linije, opuštajuće boje te praktičnost i funkcionalnost osnovne su karakteristike na koje valja obratiti pažnju pri uređenju i organiziranju kuhinjeKuhinja je srce doma i stoga je važno osigurati da, planirajući svoj novi kuhinjski prostor, razmislite o tome kako ga iskoristiti na najpraktičniji i najfunkcionalniji način koji će pritom izgledati predivno.


Moderan dizajn čistih linija, opuštajućih boja te praktičnost i funkcionalnost osnovne su karakteristike na koje valja obratiti pažnju pri uređenju i organiziranju kuhinje. Osim što prostor mora odisati estetizmom, izuzetno je važno da je sve nadohvat ruke te da priprema hrane i osvježenja u prostoru predstavlja čisti užitak.


Zato razmislite o reorganizaciji kuhinje i stvorite prostor koji će vas nadahnuti i u kojemu ćete se osjećati smireno i ugodno.
Istražujući što se sve trenutno nalazi na tržištu, naišli smo na zanimljivu ponudu u Mimi. Riječ je o Espirit kuhinji po mjeri koja nam se jako svidjela zbog svog elegantnog izgleda, ali i praktičnosti.


Čitava linija ovih kuhinja posebna je po najširem izboru elemenata po širini, visini i dubini. U ponudi su visoki gornji elementi, kombinacija dubljih i plićih gornjih elemenata te kolone produžene visine.


Odlična vijest je što Mima do kraja mjeseca ima popust -10 % na sve kuhinje iz vlastite proizvodnje, Foto: Vedran Karuza


 


Foto: Vedran Karuza


Kuhinja Espirit prati aktualan trend minimalističkog dizajna


Znate onaj osjećaj kada krenete u čišćenje, a samo zato što je namještaj već „odradio svoje“, ne možete postići željeni efekt besprijekornih čistih i blistavih površina?


Takvo što vam se s ovom kuhinjom ne može dogoditi  zbog njezinih pročišćenih linija i jednostavnosti zbog koje ju s lakoćom možete održavati te prilagoditi vlastitim potrebama – od organiziranja do racionalnog iskorištavanja prostora gdje je sve na svome mjestu.


Glavne odlike kuhinje Espirit s profilnom ručkom su zahvalne ravne linije bez ručkica, fronte s implementiranom J handle ručkicom te soft close mehanizam zatvaranja.


Foto: Vedran Karuza


 


Foto: Vedran Karuza


Savršenim rasporedom ladica, fronti i detalja vrlo se jednostavno dolazi do maksimalnog iskorištavanja prostora i stvara potpuno osobna kuhinja, prilagođena željama i potrebama.


Boje su izrazito prilagodljive stoga ih možete odabrati ovisno o prostoru kojeg imate te vlastitim željama. Bijeli elementi tvorit će romantičnu kulisu i postići nenametljiv te elegantan izgled.


Visoki sjaj u mekoj i nježnoj nijansi sive svakom će prostoru donijeti profinjenost, a integrirana profilna ručkica doprinijet će jednostavnosti.


Foto: Vedran Karuza


 


Foto: Vedran Karuza


Foto: Vedran Karuza

Foto: Vedran Karuza


Kako savršeno iskoristiti prostor?


Prilikom osmišljavanja kuhinje, želite se pobrinuti da maksimalno iskoristite svaki slobodni centimetar. Svaka površina radne ploče i elemenata je vrijedna, posebno kada želite postići urednost i organiziranost.


Nema ništa bolje nego kada je u kuhinji sve nadomak ruke pa nam se prilično svidjela mogućnost da se kod kuhinje Esprit kombiniraju elementi različite boje i dubine što doprinosi lakšem dosegu namirnica i potrepština te njihovom jednostavnijem skladištenju.


Kao što smo već naglasili, pohrana je ključna pri planiranju vaše kuhinje. Međutim, morate pažljivo razmisliti o tome gdje ćete zapravo smjestiti namirnice u jer je potrebno da sve bude brzo dostupno i prikladno smješteno.


Pohranite tanjure i pribor za jelo blizu stola, a lonce i tave blizu ploča za kuhanje, zajedno sa stalkom za začine. Tako možete brzo posegnuti i zgrabiti potrebne začine dok pripremate ukusnu večeru. A uz Espirit kuhinju je to vrlo jednostavno izvesti jer se sve može prilagoditi vašoj osobnoj viziji.


Foto: Vedran Karuza


 


Foto: Vedran Karuza


 


Foto: Vedran Karuza


 


Foto: Vedran Karuza


Sve detalje oko najpametnije odluke pomoći će vam stručnjaci u Mimi. Vaše je samo da odaberete dizajn koji vam se najviše sviđa, ispričate svoje želje i samo se prepustite daljnjoj čaroliji stvaranja kuhinje po vašoj mjeri.


Foto: Vedran Karuza


__


Sadržaj nastao u suradnji s partnerom Mima.