Francuski nokti

J.Lo nosi savršenu božićnu manikuru, evo kako je postići kod kuće

Mija Dropuljić

FOTO. iStock

FOTO. iStock

Uvijek iznova inspirira dizajnom

Jennifer Lopez nas uvijek iznova oduševljava. Od stilskih poigravanja s trendovima u kosi, ali i noktima! A ove blagdane je pokazala da nije uvijek potrebno puno za privlačnost.


Obično su samo mali detalji ti koji stvaraju ono nešto, a J.Lo to ponovno dokazuje svojom najnovijom manikurom koja je savršena za Božić.Njezin nail artist, Tom Bachik, na Instagramu je podijelio video na kojem se vide palac i prstenjak u klasičnoj francuskoj manikuri (nude baza s bijelim vrhovima noktiju), dok su na kažiprstu, srednjem i malom prstu dodani delikatni detalji.


Mali prst i kažiprst bili su nalakirani laganim, nježnim svjetlucavim lakom za nokte. Srednji prst, s druge strane, ima nekoliko finih linija raspoređenih po noktu.


Lijepa stvar kod ove manikure je što je s jedne strane jednostavna, ali u isto vrijeme privlači pažnju. Osim toga, elegantan dizajn noktiju može se izvrsno nositi uz svaki look. Želite li i vi za Božić nositi nokte poput Jennifer Lopez, lako ih možete postići kod kuće.


Odaberite nude ton kao bazu i njime prvo nalakirajte sve nokte. Tada će vam trebati bijeli ili krem lak za nokte, kao i svjetlucavi lak za nokte za svijetle elemente.


Premažite kažiprst i mali prst svjetlucavim lakom za nokte. Palcem i prstenjakom nacrtajte polumjesec duž vrha nokta svijetlim lakom za nokte – alternativno za to možete koristiti i fini kist.


Na kraju nacrtajte fine linije na srednjem prstu. I ovdje se savjetuje korištenje finog kista. Na kraju zapečatite sve nokte prozirnim nadlakom i gotovi ste! Elegantno, decentno i jako blagdanski!