Efikasan i besplatan

Imate natečene oči? Isprobajte trik s graškom koji djeluje – trenutno!

Mija Dropuljić

FOTO: iStock

FOTO: iStock

Ovaj jednostavan i besplatni trik za natečene oči pravi je spas

Sigurno vam je poznata ova situacija: niste se naspavali ili je iza vas teška noć, a sljedeće jutro to primijetite po natečenim očima i podočnjacima.


Ove jasne znakove umora možete prikriti šminkom, ali u najboljem slučaju potrebna vam je hitna pomoć. Ali nitko si dugoročno ne može priuštiti skupe kreme i jastučiće za oči. Zato je sjajno da postoji besplatna alternativa koju vjerojatno već imate u hladnjaku!Sljedeći put kada se probudite s natečenim očima, krenite ravno prema hladnjaku umjesto u kupaonicu. U zamrzivaču ćete pronaći čudesni lijek za natečene oči: pakiranje smrznutog graška!


Napunite dvije vrećice za zamrzavanje sa šakom graška i prislonite vrećice na otečena područja lica na 1-2 minute. Grašak se savršeno prilagođava vašem obliku lica, a hladnoća pruža trenutačno olakšanje.


Nakon upotrebe možete jednostavno ponovno zamrznuti obje vrećice – do sljedećeg puta. Tako da uvijek imate svoju SOS pomoć pri ruci!Također, jastučiće za oči ili kreme također možete čuvati u hladnjaku. Proizvodi ne samo da njeguju, već i hlade i brže djeluju protiv bilo kakvih znakova umora.