Komad sezone

Ideja kako nositi bijele traperice, a da pritom izgledate baš moćno

Sanda Milinković

Foto: Pexels

Foto: Pexels

Prethodno su bile sinonim za određeni pristup odijevanju nazvan "soccer mums" odnosno "nogometne mame"

Od Kendall Jenner do Alexe Chung, bijele traperice postale su neočekivani must-have modni komad u ormarima popularnih trendseterica.


Prethodno su bile sinonim za određeni pristup odijevanju nazvan “soccer mom” odnosno “nogometne mame”, što se odnosi na američku ženu srednje klase iz predgrađa koja provodi značajan dio vremena razvozeći svoju djecu školske dobi na sportske i aktivnosti, bez obzira jesu li ili ne povezana s nogometom.


Nakon što su bijele traperice prestale biti glavni modni komad “soccer mama”, postale su trend i  izvrsna alternativa tradicionalnom traperu u proljeće i ljeto.


Ali ostaje pitanje kako stilizirati bijele traperice jer su zbog svoje izbijeljene nijanse pravi izazov za usklađivanje s drugom odjećom, ali i dnevnim obvezama zbog kojih se vrlo lako mogu zaprljati.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Tammy Leopaldi (@houseofleoblog)Prvo i najvažnije, ne možete pogriješiti s neutralnim kombinacijama, kao što su tamnoplava, kremasta i crna.


Dodaci su, s druge strane, odlični za dodavanje daška boje, bilo da se radi o čizmama sa zmijskim uzorkom ili cipeli koja ima neki izraženiji ukras, poput mašne.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Shannon Grace Ella (@shannongraceella)Za 2024. trend je nešto eklektičniji izgled, pa će vam uz bijele traperice stajati košulja na pruge, topovi jarkih boja i “patchwork” majice.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Jean | Extra Petite Blog (@jeanwang)