Pravi hit je krevetić pletenica

Hudog & Hucat – fantastični krevetići za vaše čupave ljubimce

Life

FOTO: Hana Tušek

FOTO: Hana Tušek

Odličan odabir za božićni poklonNedaleko od zagrebačke vreve, u gradu Kutini, rađa se jedno novo carstvo u kojem su glavni likovi naši kućni ljubimci. Vrsne domaće tekstilne stručnjakinje s velikom pažnjom rade jedan novi svijet posvećen malim bićima koja nas svakodnevno uveseljavaju, nasmijavaju, uvijek su uz nas i naš život čine sretnijim i ispunjenijim. Upravo iz želje da svojim najvjernijim životnim suputnicima poklonimo život kakav zaslužuju, s ljubavlju je nastao hrvatski proizvod Hudog & Hucat čija nova linija krevetića za naše četveronožne najbolje prijatelje već na prvu oduševljava Hrvatsku i regiju. Deseci hrvatskih švelja, stolara i drugih stručnjaka uključeni su u projekt kojem je cilj očuvanje kako tekstilne industrije tako drugih zanimanja ovog kraja.

“Hugo je u našu obitelj stigao prije četiri godine. Oduvijek smo voljeli životinje pa nam je dobrobit našeg psa bila na prvom mjestu. Zato smo Hugu odlučili napraviti poseban, lijep i udoban krevetić od prirodnih materijala. U izradu smo uložili puno truda, vremena i pažnje što nas je potaklo na razmišljanje o krevetićima s kakvima bi bili sretni i drugi ljubimci. Osmišljavajući ih, pazili smo na svaki detalj, ponavljajući više puta iste modele kako bismo ih doveli do savršenstva!“, otkriva Marija Fresl.U carstvu naših malih prijatelja pravi je hit krevetić pletenica koje djelatnice ručno pune i pletu u nekoliko veličina. Uz to što svojom kvalitetom i udobnošću našim psićima i macama pruža bezbrižan san i ugodan odmor, ovaj besprijekorni dizajn uklopit će se u svaki prostor i učiniti ga modernijim i ljepšim. Tu su i razni moderni drveni krevetići u brojnim oblicima te mekani jastuci čije će bogatstvo boja i materijala oduševiti svaku njuškicu. Pravo veselje donose kreveti u džepu u kojima će i najrazigraniji ljubimci slatko utonuti u san. Među prvima u Hudog & Hucat novom carstvu u Bukovačkoj cesti 25 svoje su male prijatelje uzbudljivim poklonima razveselili Lana Pavić, Kristina Bradač, Tihana Harapin Zelepugin, Zvona Vučković, Zoran Mrvoš i mnogi drugi.


Ovih blagdana razveselite i vi svoje male članove obitelji. Bića koja imaju sve odlike čovjeka, a niti jednu njegovu manu!