Podvala

Žena htjela zaručnika uvjeriti da ga vara. Nije očekivala ovakvu reakciju

FOTO: Unsplash

FOTO: Unsplash

Htjela je smjestiti zaručniku, no njegova reakcije je bila sve samo ne očekivanaTikTok video u kojem žena zbog šale pokušava uvjeriti zaručnika da ga vara je postao viralan i to isključivo zbog njegove reakcije. Video je pogledalo preko tri milijuna ljudi, nitko nije očekivao njegovu reakciju, pa čak ni njegova zaručnica. 


Sam i Monica imaju preko 1.2 milijuna pratitelja na svom TikTok profilu na kojem redovito objavljuju razne videe vezano za njihovu ljubavnu vezu. Nedavno je Monica objavila video u kojem je odlučila postaviti zamku svom zaručniku. Htjela ga je uvjeriti da ga vara te snimiti njegovu reakciju koja je bila posve neočekivana. 


@samandmonicaNow I need to throw him a party 🤣🤣 #fyp #foryou #prank #couples #couplegoals #pranks♬ original sound – Sam and Monica
Nakon što je napustio njihov dom, Monica je zaručniku poslala “slučajno” poruku namijenjenu svom izmišljenom ljubavniku u kojoj je pisalo “Odlazi, možeš doći do mene.”


Sam nije pomislio ni u jednom trenutku da ga zaručnica vara. On se odmah vratio u stan te sav nasmiješen upitao Monicu je li ona to planira zakašnjelu rođendansku proslavu za njega. 


Zaručnica mu je na to rekla da mu je rođendan bio prije mjesec dana, a on je na to nasmiješen odgovorio da nikad nije kasno za slavlje. Zatim je zaručnici dao poljubac. Video je oduševio mnogobrojne pratitelji koji su redom komentirali kako par ima zdravu i romantičnu vezu.