Ula la

Ovi su horoskopski znakovi najbolji partneri u seksu. Tako barem kažu zvijezde

S.M.

Foto: iStock

Foto: iStock

Senzualni su partneri koji znaju što vam treba.Svi horoskopski znakovi imaju neke svoje osobine po kojima se međusobno razlikuju. A zvijezde su baš htjele da se Škorpionima, Ovnovima i Strijelcima dodijeli titula najboljih partnera u seksu.


Škorpion


Ako vas je misteriozni Škorpion već privukao svojom atraktivnošću i intrigom, budite uvjereni da će vas u krevetu oboriti s nogu. Times prenosi da postoji razlog zbog kojeg je ovaj horoskopski znak potpuno predan seksualnosti.


Senzualni Škorpion će vam priuštiti najbolje orgazme i pratiti upravo vaš ritam. Bilo da volite nježno ili ste za malo grublji odnos, Škorpion vas neće ostaviti nezadovoljenima.


Ovan
Ako volite tradiciju, vino, večeru i romantiku, Ovan je horoskopski znak koji vam treba u životu (i krevetu). Poznat je po božanstvenoj predigri i čitavo seksualno iskustvo odnosi na novu razinu svojim majstorskim i sporim zavođenjem.


Ležerni Ovan će se uvijek potruditi da vam bude ugodno i neće pokušavati nikakve šokantne igre moći dok se bližite vrhuncu. S Ovnom možete biti uvjereni da ćete doživjeti onaj osjećaj kao na oblacima, a kako noć odmiče, bit će vam sve bolje i bolje.


Strijelac


U slučaju da ste jednaki obožavatelj sporog vođenja ljubavi uz predigru i direktnog prelaska na glavni dio, Strijelac će vam to i omogućiti.


Ne samo da je spontan i sklon eksperimentiranju već je maestralni zavodnik. A kada nešto žele, žele to odmah.


Ako ste predmet njihove požude, preokrenut će svaki kamen ne bi li vas osvojili. Idealni su i za slučaj da ste raspoloženi za kakav seksperiment.