Stiže The Vampire’s Wife kolekcija

H&M predstavlja zanimljivu suradnju s fokusom na romantične haljine

Mija Dropuljić

FOTO: H&M

FOTO: H&M

Kultni britanski brend kojeg obožavaju brojne zvijezde surađuje s H&M-omŠvedski brend H&M odlučio je ove jeseni ponuditi svojim klijentima jednu zanimljivu suradnju nad drugom. Nakon što smo pisali kako se brend “trgnuo” sa street style kolekcijom s brendom Kangol i britanskom zvijezdom Mabel, najavio je novu suradnju s poznatim britanskim brendom The Vampire’s Wife.


Nova kolekcija će biti puna romantičnih haljina i nakon samo par fotografija, nestrpljivo očekujemo vidjeti ostatak suradnje. 

Britanski Vogue je najavio kako H&M 22. listopada lansira novu suradnju nastalu s britanskim brendom The Vampire’s Wife koji je u veoma kratkom vremenu stekao kultni status.


Brend je osnovan 2016. godine,  a obožavaju ga brojne zvijezde s istančanim modnim ukusom. Poznat je po svojim siluetama, istaknutim ramenima, volanima i vintage stilu koji se proteže kroz sve kolekcije. Kako H&M ističe u suradnji je naglasak stavljen na mistične i pomno dizajnirane statement komade, a u fokusu su haljine. Kolekcija je inspirirana gotičkom arhitekturom engleskog grada Lewes, stoga se kroz komade proteže tajnovita srednjovjekovna atmosfera s viktorijanskim detaljima.


Inače The Vampire’s Wife haljine dolaze po cijeni od preko 25.000 kuna, zbog čega obožavatelje koji nemaju mogućnost kupnje njihovih komada, posebno uveseljava suradnja s H&M-om. 


Obožavatelji kultnog britanskog i švedskog high street brenda odbrojavaju do 22. listopada kada je kolekcija dostupna na službenom online shopu H&M-a.