#petfluencer

Hamilton je najšarmantniji brkati mačak koji je osvojio Instagram

Dijana Ljubanović

FOTO/Instagram @hamilton_the_hipster_cat Verified

FOTO/Instagram @hamilton_the_hipster_cat Verified

Zavirite na Instagram profil Hamilton Hipster Cat i upoznajte preslatkog mačka koji se tako lako uvuče pod kožu.Posljednjih nekoliko godina svjedočili smo velikom oživljavanju brkova koji su se vratili u modu, ali ova zvijezda Instagrama i diljem interneta poznat ljubimac postavlja brkati stil na potpuno novu razinu.


Zanimljivo je da je ovaj neobični mačak pronađen na ulici i udomljen 2021. U početku je bilo teško da se prilagodi i poveže sa svojom novom obitelji, no kada su se bolje upoznali, postali su primjer idealnog spoja.


Danas Hamilton i njegova obitelj potiču svijest o udomljavanju kućnih ljubimaca, šire ljubav te podupiru sve one koji žele kućnog ljubimca da učine isto.
Prvi “brk” Instagrama možete pronaći na profilu, Hamilton Hipster Cat. Naime, ovaj preslatki mačor rođen je s uzorkom krzna koji sliči na najmoderniji od svih uvijenih brkova.


Hamilton je brzo postao Instagram fenomen, a i svjetski mediji su potpuno poludjeli za njim pa je vrlo brzo skupio hordu obožavatelja povećavajući svoju prisutnost na platformi i pomogavši svom vlasniku prikupiti više od 250.000 američkih dolara u dobrotvorne svrhe, što je još dojmljivije postignuće od brojnih pratitelja koji obožavaju pratiti njegov život na Instagramu.


On je zvijezda mnogih memova, a modni komadi s njegovim likom, odavno su postali dio garderobera mnogih hipstera.


Zaljubite se i vi u ovog čupavog, slatkog ljubimca s toplim zelenim očima i brkovima kao sa slikarskog platna.