Somersby lubenica

Somersby predstavio novi okus: Ljetni favorit dolazi u bočici i limenci te već donosi dašak ljeta

Life

Somersby

Somersby

Ljetni favorit dolazi u bočici i limenci, a ovoga puta nosi okus - lubenice.

Lubenica je okus koji možda najbolje predstavlja ljeto – slatki okus bezbrižnosti, tople, duge dane, sunce, more, gušte.. Sve ono što nam je u prošlim danima nedostajalo i u čemu jedva čekamo uživati.


Dobra vijest za sve koji jedva čekaju ljeto stiže s novom Somersby Lubenicom, jer ljeto je sad nadohvat ruke, spremno za uživanje – kad god!


Somersby/PR

Somersby


Riječ je o intenzivnom voćnom cideru s prirodnom aromom lubenice i notama jabuke. Njena ugodna dugotrajna slatkoća dobro je balansirana voćnim aromama i daškom svježine, pa je okus takav da svakim gutljajem traži još. Somersby Lubenica tako donosi ljeto i u tmurne dane, a osjećaj plaže i na najmanji balkon, sobu ili dvorište.


U svijetu koje je u neprekidnom pokretu… i vijestima koje nas neprekidno obasipaju negativnim informacijama, lako je zaboraviti da se dobre stvari događaju svuda oko nas.
Somersby


Zato je ovaj cider poziv svima koji žele biti pozitivni, duhoviti i bez predrasuda. Jednostavno je optimističan, koliko god svijet nekad nije takav.


Kao i svi Somersby cideri i Lubenica se poslužuje dobro rashlađena u čaši s puno leda. Dostupna je u staklenoj boci od 0,33 L i limenci od 0,5 L, a čeka vas na svim prodajnim mjestima na kojima ste dosad uživali u ostalim Somersby okusima. Zato uživajte u novom okusu koji donosi ljetno raspoloženje bilo kad i bilo gdje.


Somersby