I KISSED A GIRL...

Evo što znači san u kojem se ljubite s drugom ženom

Life

FOTO/Pexels

FOTO/Pexels

Sanjati da se ljubite s drugo ženom može biti itekako zbunjujuće, no evo što to zapravo znači.

Kaže se da snovi uvijek imaju skriveno značenje i da pokazuju što se nalazi u našoj podsvijesti. Ako sanjamo da se ljubimo s drugom ženom, je li to stvarno znači da imamo homoseksualnih sklonosti? Njemački Cosmopolitan objašnjava što se zapravo događa kada sanjamo ovakvo nešto.


Općenito se smatra kako poljubac označava našu želju za pripadanjem i težnju ka harmoniji. Također se vjeruje kako imate potrebu za komunikacijom s osobom koju ste sanjali. Primjerice, ako ste sanjali da ljubite osobu s kojom ste nedavno imali svađu, to može značiti da podsvjesno želite izgladiti stvari.


Ako u snu ljubite nekog drugog umjesto svog partnera ili čak imate seks s drugom osobom, ne trebate biti zabrinuti. Naime, ljubiti nekoga može ujedno značiti da težite posjedovati neku od osobina osobe koju ljubite. Znači ako sanjate da ljubite drugu ženu, to može značiti da se divite nekoj njenoj osobini koju i sami želite posjedovati.


I dalje se kod tumačenja poljubaca u snovima stručnjaci vraćaju na Sigmunda Freunda. Tako primjerice poljubac s majkom označava vašu želju za zbližavanje ili vam pak nedostaje majčinske ljubavi i brige.


Stoga prije svega nakon što sanjate da ljubite drugu ženu, razmislite je li vam dotična osoba nedostaje u životu, imate li s njom nedovršenih stvari ili joj se pak divite iz nekog razloga. No, svakako znajte da ovaj san ne znači da trebate ispitati svoju seksualnost.