Izazovni ponedjeljak

Današnji dan će biti vrlo izazovan za 3 horoskopska znaka. Bikovi, držite se!

S.M.

Foto: Pexels

Foto: Pexels

Teško ćemo danas pronalaziti strpljenja, smirenosti i tolerancije.

Danas (20. studenog 2023.) ćemo teško  vidjeti svjetlo budući da nam dnevni tranzit donosi i Mjesec u kvadratu s Marsom i Mjesec u konjunkciji sa Saturnom, a oba tranzita su teška za stvari poput strpljenja, smirenosti i tolerancije.


To znači da ćemo se, zbog dvostrukog udara negativnih planetarnih utjecaja, osjećati kao da je sve izazov.


Iako ćemo svi osjetiti stres današnjeg dana, tri su horoskopska znaka koja bi mogla osjećati malo više…


BIK


Danas ćete shvatiti da već neko vrijeme u sebi nakupljate nešto, nekakav komentar, što jednostavno mora izaći van!  I dogodit će se to danas kada je Mjesec u kvadratu s Marsom. Imate ozbiljan problem s osobom s kojom ste u ljubavnoj vezi.


Glede suočavanja s osjećajima tijekom Mjeseca u kvadratu s Marsom, bit ćete u poziciji obrane koja će se kod vas vrlo brzo pretvoriti u poziciju napada.  Točno znate o čemu trebate razgovarati s partnerom i već naslućujete njegovu ravnodušnost i/ili tromu reakciju. Toliko toga vam se skupilo u glavi i već ste napisali kompletan scenarij.  


Najgore od svega – taj scenarij vam je totalno razočaravajući.


Danas ćete shvatiti da treba puno više od samog razgovora da izgladite situaciju s partnerom kojeg treba probuditi i uključiti u razgovor o vezi.


RAK


Možda shvatite da pretjerujete, iako smatrate da ono što radite, radite pravilno. Problem je što mislite da ste jedina osoba koja je u pravu i danas nemate namjeru da vam netko zezne plan i program svojim mišljenjem ili savjetima. To je inače u redu, ali danas ćete posebno osjećati da svi oko vas trebaju napraviti korak unatrag i pustiti vas na miru.


Vrlo ste dobra osoba jednostavne naravi i time pokazujete drugima da vam mogu pristupiti, ali i da vas mogu iskoristiti. Danas ćete dati do znanja više no jednoj osobi da niste onakva kakvom vas smatraju i da im je bolje da se maknu od vas ili ćete itekako dokazati svoje riječi. 


Volite biti dragi i pristupačni, ali požalite čim tu svoju stranu pokažete osobama koje vas počnu tretirati poput otirača. Uh, kakvu pogrešku su napravili! Danas ćete im to i pokazati jer, dobri jeste, ali budala niste. To će danas postati jasno svima koji su takvo što pomislili.


ŠKORPION


Danas svi mogu žaliti osobu koja vam se nađe na putu! Osjećate da ste osoba koja daje cijeloga sebe do zadnjeg daha, a posljednje što želite doznati je da osoba kojoj se toliko dajete to ne cijeni i nije ju briga za vas.


Moguće je da ste napravili štošta za nekoga koga nije briga za vas i sada se osjećate potpuno beskorisno.


A kada se vi osjećate tako, onda se osjećate i povrijeđeno, uvrijeđeno i jako ljutito. Želite pogaziti sve oko sebe i želite a vas se čuje, piše YourTango.