Prozvala se briljantnom mamom

Carla Bellucci potrošila 10 tisuća dolara na poklone samoj sebi, na djecu ništa. Objašnjenje je ludo

S.M.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Djeci nije kupila ništa i nije joj žao. Smatra to dobrom lekcijom.Carla Bellucci (38) potrošila je 10 tisuća dolara na božićne poklone za samu sebe.  Počastila se botoksom, filerima, manikurom, novom odjećom i obućom te kozmetičkim tretmanima uoči Božića.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Carla Bellucci (@officialcarlabellucci)Svojoj djeci nije kupila ništa, a na komentar da je sebična, odgovorila je da njezina djeca Tanisha (15) i Jayden (13) trebaju zaraditi vlastiti novac na društvenim mrežama. Njezin najstariji sin Jermaine (18), nije slavio Božić s majkom ove godine.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Carla Bellucci (@officialcarlabellucci)

Carla je za The Sun kazala da ju nije briga lupaju li njena djeca vratima od sobe jer vjeruje da stres od karantene znači da se zaslužila malo razmaziti.


“Ne zanima me što me ljudi nazivaju razmaženom i sebičnom. Zaslužila sam kupovinu. Razmaziti djecu za Božić je pogrešno i mislim da su roditelji koji to rade licemjerni.


Briljantna sam majka i iskoristila sam ovaj pandemijski Božić za učenje životne lekcije. Želim da moja djeca budu zvijezde na društvenim mrežama i zbog toga što su ostali bez poklona, shvatit će da moraju sami zarađivati.


Karantena mi je priuštila stres pa sam se morala razmaziti. Uvijek sam djeci kupovala lijepe poklone za Božić kroz godine, ali sada je vrijeme za mamu”, zaključila je.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Carla Bellucci (@officialcarlabellucci)Dodaje da bi majke trebale na prvo mjesto staviti sebe jer će tako zaustaviti svoje muškarce od “lutanja”. “Mislim da majke koje razmaze svoju djecu i obično ne troše novac za sebe, obično se opuste. Zato završe razvedene, a njihovi muškarci ‘odlutaju‘. Nitko ne želi neurednu mamu, moraš raditi i izgledati dobro, a mame koje razmaze svoju djecu to nisu. To se neće dogoditi meni”, zaključuje.


Njezina kupovina navodno je izazvala tenzije kod kuće; Jayden odbija pričati s njom, a Tanisha ju je nazvala razmaženom. Tinejdžeri su poželjeli kao poklone dobiti tenisice Nike Air Force, nove laptope, nove mobitele, odjeću i Xbox, prenosi LADBible.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Carla Bellucci (@officialcarlabellucci)Carlu to ne zanima i kaže: “Znam da zvuči oštro, ali znam da su na društvenim mrežama gdje ulažu trud za promotivne ponude, baš kao Kardashianke i Kylie Jenner. Smatram se super mamom jer sam ih inspirirala.


Trebalo ih je malo pogurati da započnu karijeru na Instagramu pa sam im to i dala. Ako bebe mogu zarađivati od suradnji na Instagramu, ne vidim razlog zašto ne bi mogla i moja djeca.


Ako žele božićne poklone, neka si ih kupe – kao što sam ja.”


Podsjetimo se, ovo je ista ona žena koja je prošle godine priznala da je lažirala depresiju kako bi preko zdravstvenog osiguranja izvukla besplatnu operaciju nosa.


 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Carla Bellucci (@officialcarlabellucci)