Gdje za vikend

Camping Village Šimuni: Mjesto okruženo borovima i cvjetovima oleandra koje mami na predah

Dijana Ljubanović

FOTO/Camping Šimuni

FOTO/Camping Šimuni

Ovdje će vas dočekati salve smijeha te mnoštvo veselja i dobrog raspoloženja.Bablje ljeto posebno je lijepo doba godine. Tople boje jeseni, sunce i mir daju mu jedinstven šarm. I dok traje ovo vrijeme, pametno ga je iskoristiti za odmor i putovanja. Vikend na otoku, u drvenim kućicama ili bungalovima zasigurno je dobra odluka. Zato smo pronašli jedno divno mjesto na Pagu koje smo već uvrstili u svoj plan putovanja.


Naime, na južnoj strani otoka Paga, okružen borovima i cvjetovima oleandra, smjestio se Camping Village Šimuni, jedan od najaktivnijih kampova u Hrvatskoj. Ovdje će vas dočekati salve smijeha te mnoštvo veselja i dobrog raspoloženja.


Sigurno ste primijetili da se osjećate bolje kada sija sunce stoga je još jedan od razloga za posjetiti Pag, činjenica da ovo mjesto broji čak 2500 sunčanih sati godišnje.

Doživite pustolovinu života na najneobičnijem hrvatskom otoku


S jedne strane Pag je okružen nebesko plavim Jadranskim morem, a s druge zelenilom borove šume, a Camping Village Šimuni na najzabavniji će vam način otkriti sve čari kampiranja na ovom otoku, najneobičnijem otoku Hrvatske koji ima oblik mjeseca i na kojem rastu najstarije masline na svijetu.


Možete birati između mobilnih kućica, bungalova i parcela i po svom guštu kreirati vikend za pamćenje. Najvažnije je da se osjećate dobro, udišete svjež zrak i da se dobro odmorite pred novi radni tjedan.Mobilne kućice


Mobilne kućice u kampu Šimuni mogu primiti do šest osoba, moderno su uređene i dolaze s velikim terasama s kojih se pruža prekrasan pogled na more. U ovih 39 kvadratnih metara krije se ogromna količina zadovoljstva. Ako birate kućicu za dvije osobe i priuštite si zalazak sunca uz voljenu osobu, bit će to prava romantična priča koje ćete se rado sjećati.Bungalovi


Ako svoj odmor u Camping Villageu Šimuni želite provesti uživajući u drvenim kućicama ovdje se možete smjestiti u tradicionalne bungalove. Ušuškane kućice i miris Mediterana, idealna su kulisa za odmor koji obećava.Parcele


S više od 500 parcela za smještaj šatora, prikolica i kampera, Camping Village Šimuni idealni su za sve koji žele iskusiti odmor u prirodi.