Vedre boje + preplanula put = ljeto

Camila Coelho: Predivne ideje za ljetni stil potražite kod ove latino ljepotice

Dijana Ljubanović

FOTO/Instagram @camilacoelho

FOTO/Instagram @camilacoelho

Ona s lakoćom kombinira boje i krojeve pretvarajući baš svaku kombinaciju u dobitnu.Gotovo da ne postoji odjevna kombinacija koja predivnoj Camili Coehlo ne stoji dobro. Bilo da je riječ o interesantnim modelima kupaćih kostima, haljinama ili casual stilu naglašenom trapericama i topićima ona izgleda kao da je usred snimanja za modni editorijal.


Savršena linija, preplanula put, blistava koža, minimalistički detalji, njegovana kosa i moderni modni komadi koji su obogaćeni romantičnim, Camilinim individualnim stilom vrelo su inspiracije za sve one koje zanima moda i ljepota.


Ukoliko razmišljate kako svoj ljetni stil popraviti, nadograditi i izbaciti iz okvira, onda će vam Instagram profil ove slavne mlade dame, uistinu biti od velike pomoći. Ona s lakoćom kombinira boje i krojeve pretvarajući baš svaku kombinaciju u dobitnu.
Pogotovo su dojmljive jednostavne kombinacije koje nosi na tako chic način da u njenom izdanju obične traperice u kombinaciji sa svilenom maramom povezanom u top, izgleda nevjerojatno dobro i nosivo za ljetne izlaske i šetnje.


View this post on Instagram

A post shared by CAMILA COELHO (@camilacoelho) onMonokromatske kombinacije su dobra ideja i uopće nisu dosadne. Pastelne boje bit će pravi izbor za kompletić koji će vam podići raspoloženje tijekom ljtnih dana, ali i dati svoj doprinos u savršenom izgledu. Kod ovakvih kombinacija posebno će doći do izražaja vaša preplanula put. Stoga se namažite hranjivim suhim uljem ili hidratantnim losionom i uživajte u svojoj koži, mirisnom pokretu i kombinacijama u kojima ćete biti još i više fotogenični nego inače.


View this post on Instagram

A post shared by CAMILA COELHO (@camilacoelho) onZanimljivo je i da se sama Camila Coelho okušala u dizajnerskim vodama pa ćete na Revolve stranici pronaći ženstvene komade kolekciji s njenim potpisom koji će vas potpuno oduševiti vedrinom, zanimljivim krojevima koje naglašavaju ženstvenu siluetu i materijalima u kojima ćete se osjećati ugodno i slobodno.


View this post on Instagram

A post shared by CAMILA COELHO (@camilacoelho) onKompleti i haljine koje možete pronaći na njenom profilu definicija su ljeta. Prozračni svijetli modeli, jednostavno su neodoljivi.


View this post on Instagram

A post shared by CAMILA COELHO (@camilacoelho) onView this post on Instagram

A post shared by CAMILA COELHO (@camilacoelho) onView this post on Instagram

A post shared by CAMILA COELHO (@camilacoelho) onTakođer, izbor kupaćih kostima koje ćete zateći na ovim šarenim slideovima famozan je. Jednodijelni ili dvodijelni, šareni, s vezicama, u boji kože ili crni, svi su divni.


Ona ih dizajnira u suradnji s Revolveom pa ukoliko vam se neki baš jako svidi, možete svoju ljetnu kolekciju upotpuniti jednim primjerkom kupaćeg kostima koji će učiniti da se još bolje osjećate.


View this post on Instagram

A post shared by CAMILA COELHO (@camilacoelho) on