Bezbrižno za ljeto

Boho se lagano vratio: kako nositi popularan stil 2000-tih na moderan način

Lucija Sučić

Foto: iStock

Foto: iStock

Romantični i bogati uzorci, heklani komadi i upečatljiv nakit - kao stvoreno za ljeto!

Boho look nekako je uvijek u većoj ili manjoj mjeri prisutan s dolaskom toplijih dana. Romantični i bogati uzorci, heklani komadi i upečatljiv nakit – kao stvoreno za ljeto!


Ove se godine čini se boho vraća u punoj snazi, no sa nekim suvremenijim preinakama u skladu sa trendovima. Glavni je trik kod postizanja upečatljivog boho looka odabir pravih i jedinstvenih komada, a s dolaskom toplih ljetnih dana boho se često čini kao pravi pogodak, što zbog izgleda a što zbog osjećaja lagodnosti i udobnosti.


U nastavku donosimo nekoliko trikova za kombiniranje boho stila!


Haljina A kroja je boho must have!Iako možda ovaj oblik haljine nije prva stvar na koju pomislite kada je riječ o boho stilu, upravo haljina ovog kroja, kada se upari s pravim dodacima i pogođenim uzorkom, idealan je odabir za ljeto! Uz to, ovaj kroj veoma je laskav i pristaje gotovo svima!


Poigrajte se sa uzorcimaBoko je u velikoj mjeri definiran bogatim uzorcima, a ovog ljeta nemojte se sramiti izabrati one upečatljive! Dok se prije boho definirao kremastim i svijetlim bojama, ove godine hit su zagasite boje i dinamični te upečatljivi uzorci.


Volimo heklano!Chic heklani modni komadi neodoljivi su modni dodatak bilo da se radi o topu, suknji ili haljini. Ako odaberete heklane dodatke u neutralnim bojama ne možete pogriješiti, a romantičan i sanjiv look zagarantiran je.


Ne zaboravite na nakitJedna od ponajboljih stvari kod boho stila definitivno je nježan nakit koji često sadrži različite materijale poput metala, dragog kamenja, perlica i mnogih drugih. Sa nakitom možete na jednostavan način podići vaš outfit, a budući da je u boho stilu što se nakita tiče sve u vezi nizanja i slaganja, količinu nakita lako možete podesiti prema vlastitom ukusu!


Tu je i šeširŠešir je i dalje ‘the’ komad kada je u pitanju boho stil, a uz to odličan je stvar za zaštitu od sunca. Sa šeširom ne trebate pretjerivati u smislu uzoraka i boja, već je i poželjno da vizualno bude malo skromniji i u neutralnim bojama kako bi pristajao uz sve modne kombinacije!