Pjevačica lansira vlastiti miris.

Billie Eilish izdaje svoj prvi parfem. Miriše na karamelu

Mija Dropuljić

FOTO: IG@billieeilish

Poznata glazbenica pridružila se dugačkom popisu zvijezda koje su uplovile u beauty vode.Ima nešto izuzetno privlačno u parfemima poznatih zvijezda. Čini se kao da u toj jednoj maloj bočici možemo osjetiti samu osobu. Suluda pomisao, no bez obzira na to što znamo da to nije istina ipak taj parfem golica maštu svakog obožavatelja. Upravo zbog toga su “zvjezdani” mirisi toliko popularni. Poznata glazbenica Billie Eilish pridružila se dugačkom popisu zvijezda koje imaju svoj vlastiti miris.


Po prvi puta je zakoračila u beauty svijet i to mirisom koji je dobio jednostavni naziv Eilish. Sama glazbenica je opisala njegov miris kao onaj karamele. Tu su u mirisi raznih začina, šumskog voća, a proteže se i topla nota vanilije. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli BILLIE EILISH (@billieeilish)

“Veoma sam uzbuđena što mogu napokon podijeliti vijest o svom prvom parfemu. Ovo je miris za kojim tragam već godinama i godinama. To je moj najdraži miris na SVIJETU. Miris je oduvijek igrao veliku ulogu u mom životu. Sanjala sam da kreiram ovaj miris!”, objavila je glazbenica na svom službenom Instagram profilu. 


Miris u prodaju stiže u studenom, no za sada nije poznato hoće li doći i na europsko tržište.