Vrijeme je za mudar shopping

4 para cipela koja se isplati upecati na sniženjima

Mija Dropuljić

FOTO: iStock

FOTO: iStock

Za razne prigode i godišnja dobaAh taj sniženja – tako privlačna, a često tako pogrešna! Ako u svom ormaru imate više shopping pogrešaka nego uspješnica sa sniženja, niste u tome jedini.


Često se dogodi da sniženja ne iskoristimo na najbolji mogući način. Na koncu dođemo doma s vrećicama u kojima se većinom nalaze komadi koji nam uopće nisu potrebni i koje ćemo na koncu nositi samo jednom, ako i toliko. 


No, sniženja mogu biti fantastičan način da ispunite svoj ormar (u ovom slučaju cipelar) kvalitetnim i bezvremenskim komadima koji će izvrsno nadopuniti vašu modnu kolekciju. Donosimo savjete u koje je isplativo investirati na sniženjima.
 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 


Objavu dijeli Jimmy Choo (@jimmychoo)Klasične salonke


S klasičnim salonkama nikad, ali nikad ne možete pogriješiti! Upravo zbog toga svaka žena u svom cipelaru treba imati crne ili nude salonke koje pristaju uz brojne modne kombinacije. 


Salonke su izvrstan odabir za važan poslovni sastanak, one pristaju uz sve večernje stylinge, a u njih ćemo uskočiti i za svečanije prigode, poput raznih domjenaka ili pak vjenčanja. Birajte udobnu i klasičnu petu, blagi špic te crnu ili nude boju. 


 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 


Objavu dijeli Ana Bacinger (@anabacinger)Tople zimske čizme


One možda ne idu, poput salonki, uz sve modne kombinacije, no tople i udobne zimske čizme svaka žena treba imati u svom cipelaru. One su idealan odabir za dnevne zimske obveze, a poslužit će i za zimske putne avanture. 


Bez obzira jeste li Ugg obožavateljica ili preferirate Mou čizme, u pitanju su brendovi koji su cjenovni skuplji. Upravo sniženja su savršeno vrijeme za kupnju čizama koje će vam trajati godinama. 


 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 


Objavu dijeli adidas Originals (@adidasoriginals)Kvalitetne tenisice


Cijene tenisica su zadnjih godina otišle u nebo i nerijetko predstavljaju pravu investiciju. Ako već duže vrijeme gledate pojedini brend ili model, iskoristite siječanj za kupnju istih. Tenisice su one cipele koje nosimo uz razne kombinacije i u njih najčešće uskačemo kada ne znamo što odjenuti. 


 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 


Objavu dijeli Birkenstock (@birkenstock)Kožne ravne sandale


Poput i gore navedenih cipela, ravne kožne sandale su onaj model koji je bezvremenski, koji pristaje uz brojne outfite i iz kojih ne izlazimo cijelo ljeto. Isto tako su kožne sandale investicija, stoga potražite one modele koje će biti snižene u siječnju. Možda ćete čekati koji mjesec da ih obučete, no zato ćete biti sretni i zadovoljni na ljeto.