Legenda Vatrenih

VIDEO Raktić euforično slavio prolazak Hrvatske, pa bocnuo Lukakua. Ovo mu se neće svidjeti…

Portal Novi list

Ivan Rakitić / Foto Reuters

Ivan Rakitić / Foto Reuters

Ivan Rakitić euforično je proslavio prolazak Vatrenih u osminu finala, a nije pritom propustio bocnuti Romela LukakuaHrvatska nogometna reprezentacija remijom bez golova s Belgijom izborila je prolazak u osminu finala Svjetskog prvenstva u Katru, gdje će se u ponedjeljak ogledati s Japanom.


Premda više nije član momčadi, legendarni Vatreni, Ivan Rakitić, vjerno prati i navija za hrvatsku nogometnu reprezentaciju, kojoj je svojim golovima donosio pobjede protiv Danske i Rusije.


Rakitić je bio jedan od najvažnijih hrvatskih igrača na prošlom Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Euforično je proslavio prolazak Vatrenih u osminu finala, a nije pritom propustio bocnuti Romela Lukakua.Centarfor Belgije zaigrao je u drugom poluvremenu utakmice protiv Hrvatske, no još uvijek je daleko od ikakve forme. To se zorno vidjelo kad je napadač Crvenih vragova promašio nekoliko čistih zicera pred hrvatskim golom.


“Idemo, Lukaku! Ima da ga počastimo s mjesec dana u Splitu! Idemooo”, poručio je Rakitić u slavljeničkom videu.


Podjetimo, Ivan Rakitić za Hrvatsku je od 2007. do 2019. godine odigrao 106 utakmica i zbavio 15 golovoa. Trenutno igra u Sevilli, gradu koji mu je, zahvaljujući supruzi, postao drugi dom.