Stajaće ovacije

Pogledajte trenutak u kojem su se i Argentinci naklonili Modriću

Portal Novi list

Foto Reuters

Foto Reuters

Dok je Modrić išao prema klupi doživio je stajaće ovacije i hrvatskih i argentinskih navijačaHrvatske je poražena s 3:0 od Argentine u polufinalu Svjetskog prvenstva u Kataru. Dva gola djelo su Juliana Alvareza, a jedan Lea Messija.


Upravo je Messi doveo Argentinu u vodstvo iz penala, nakon što je hrvatski vratar Dominik Livaković srušio Alvareza u hrvatskom kaznenom prostoru.


Messij je još uvijek u prilici ostvariti svoj san i osvojiti Svjetsko prvenstvo s Argentinom, jedini trofej koji mu nedostaje. Druga nogometna legenda na terenu.
Luka Modrić, tu je svoju posljednju priliku sad propustio. a s Vatrenima će u subotu igrati za svjetsku broncu s poraženim iz susreta Francuske i Maroka.Hrvatski izbornik Zlatko Dalić Modrića je izvadio iz igre u 72. minuti, a na terenu ga je zamijenio Lovro Majer.


Dok je Modrić išao prema klupi doživio je stajaće ovacije i hrvatskih i argentinskih navijača. I jedni i drugi podigli su se na noge i ispratili jednog od najboljih svjetskih veznih igrača velikim pljeskom.