Bivša predsjednica

Kolinda opet u centru pažnje! Pogledajte njene Louis Vuitton “kvadratiće” na utakmici Brazila i Švicarske

Portal Novi list

Kolinda Grabar-Kitarović / Foto Goran Stanzl/PIXSELL

Kolinda Grabar-Kitarović / Foto Goran Stanzl/PIXSELL

Bivša predsjednica na utakmici Brazila i Švicarske pojavila se u Louis Vuitton košulji sa šahovnicomBivša predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović u nedjelju je zasjala u narodnoj nošnji na utakmici Hrvatske i Kanade na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru, a već danas je za tribinama plijenila pažnju u novoj modnoj kombinaciji.


Na utakmici Brazila i Švicarske pojavila se u Louis Vuitton košulji sa šahovnicom.


Za Danas.hr je jučer progovorila o svojim planovima u Katru.

“Odradit ću neke sastanke prije svega to je pristojno, uostalom ja sam četvrta predsjednica RH, ali isto tako i članica Međunarodnog Olimpijskog odbora.


Kao što znate Katar se želi kandidirati za OI u budućnosti tako da ću malo u dogovoru s MOO odraditi neke elemente, a posebno me zanima čuti impresije samih navijača, čuti kako je ljudima koji su došli ovdje, s kakvim se problemima susreću”, poručila je Kolinda Grabar-Kitarović.Evo kako je prokomentirala nošnju koju je nosila na utakmici Hrvatske i Kanade.


“Ponijela sam samo gornji dio i sad kako su se u Hrvatskoj svi raspisali, ne mogu razočarati ljude i morala sam tražiti prijateljicu da mi donese ostatak nošnje tako da ću ju večeras obući, ali ne znam koliko će biti vruće u njoj i malkice neudobno”, objasnila je Kolinda Grabar-Kitarović za Danas.hr.


Kakve nas iduće modne kombinacije očekuju od bivše predsjednice tek treba pričekati.