Kompromitirajuća snimka?

Zašto predsjednica još ne ulazi u utrku? Bunjac: ‘Govori se da postoji snimka s jednog rođendana’

Portal Novilist.hr

Foto Davor Kovačević

Foto Davor KovačevićBranimir Bunjac, bivši saborski zastupnik Živog zida, koji s Ivanom Pernarom radi na osnivanju nove stranke, na Facebooku se osvrnu na čijnenicu da Kolinda Grabar-Kitarović još nije istaknula kandidaturu za drugi predsjednički mandat. Tvrdi da se priča o tome da postoji kompromitirajuća snimka Kolinde s jednog rođendana.


– Vjerojatno se pitate zašto svi ističu kandidaturu za predsjednika države, jedino to ne čini Kolinda Grabar Kitarović?


Odgovor je vrlo jednostavan, ili je s nečim ucijenjena, ili ne vjeruje Andreju Plenkoviću. Ako je ucijenjena, a govori se da postoji kompromitirajuća video snimka s jednog rođendana, tada je čak moguće da se uopće ne kandidira.
Što se tiče Plenkovića sa njim Kolinda ima problem jer je njegov pravi kandidat ustvari Zoran Milanović. Koliko god Plenković pozivao Kolindu da se kandidira, jasno je da je taj poziv licemjeran i da trenutna predsjednica neće imati punu potporu HDZ-a.


Plenković Kolindu smatra Karamarko-Brkić kadrom i to je glavni uzrok sukoba. Iz toga razloga Kolinda će pokušati srušiti Plenkovića do jeseni ili će čak nastupiti na izborima kao neovisna kandidatkinja.


Što se mene tiče i Kolinda i Zoran Milanović su očajni kandidati, bilo bi dobro da oba nestanu s političke pozornice jednom zauvijek, piše Bunjac.