Oglasila se policija

Novi detalji o sukobu u Zagrebu: Natjeravali su se autima i pucali. Nije povezano s Vukomercem

P. N.

Marko Prpic/PIXSELL

Marko Prpic/PIXSELL

Vezano za napise u pojedinim medijima ovaj događaj ne dovodi se u vezu s događajem u Vukomercu 12. rujna 2018., poručili su iz zagrebačke policijeZAGREB Zagrebačka policija oglasila se o pucnjavi do koje je u petak navečer došlo u Zagrebu, u blizini hotela Meridijan 16, nedaleko od križanja Avenije Marina Držića i Ulice Grada Vukovara.


– Jučer, 21. rujna oko 20.40 sati, na raskrižju Ulice grada Vukovara i Avenije Marina Držića došlo je do međusobnog sukoba u kojem je sudjelovalo više osoba. Na raskrižje su došli s dva osobna vozila gdje je iz osobnog vozila marke Seat bosanskih nacionalnih oznaka 32-godišnjak pucanjem iz vatrenog oružja teško ozlijedio 30-godišnjaka koji se dovezao osobnim vozilom marke Audi mađarskih nacionalnih oznaka.


Ozlijeđeni 30-godišnjak sam je potražio liječničku pomoć u Klinici za traumatologiju, a 32-godišnjak je u službenim prostorijama na na kriminalističkom istraživanju. Po dovršetku kriminalističkog istraživanja ćemo vas dodatno obavijestiti, navodi se u priopćenju.
U policiji također navode da “vezano za napise u pojedinim medijima ovaj događaj ne dovodi se u vezu s događajem u Vukomercu 12. rujna 2018.”.