Event u novoj dvorani

Opatija Fight Night 6 uživo u više od stotinu država

Aleksandra Kućel Ilić

Izuzetno nam je drago što će upravo OFN 6 ostati ubilježen u povijesti nove dvorane kao prvi event koji će biti emitiran uživo diljem svijeta - poručio je predsjednik Opatija Fight Cluba Mladen Kranjčec

OPATIJA  Čelnici Opatija Fight Cluba (OFC), koji će uskoro šestu godinu za redom organizirati međunarodni borilački event Opatija Fight Night, dogovorili su sve detalje ponovne suradnje s jednom od najboljih borilačkih organizacija na svijetu, a radi se o rumunjskom SuperKombatu. Suradnja će se tako nastaviti i ove godine, a Opatija Fight Night 6 trebala bi biti jedna od medijski najbolje popraćenih manifestacija u sportskoj povijesti Opatije, zahvaljujući suradnji s nekim od najjačih TV postaja na svijetu. Najbolji mečevi Opatija Fight Nighta 5 koji se održao u veljači ove godine emitirali su se kroz snimku čak tri dana za redom na Eurosportu, a OFN 6 koji će se održati 29. ožujka 2014. godine podignut će se na još višu razinu, smatraju opatijski organizatori.    Tijekom idućih dana trebali bi biti potvrđeni nastupi nekih od boraca koji su poznati diljem svijeta, a sve to uživo će emitirati Eurosport International, Eurosport Asia-Pacific, Setanta Africa, Fight Now America i Fight Channel. Zahvaljujući prijenosu uživo iz nove opatijske Sportske dvorane »Marino Cvetković«, borbe Opatija Fight Night 6 bit će moguće tako gledati uživo u više od 100 država diljem svijeta.

   – Još uvijek je prerano za najavljivanje nastupa pojedinih boraca, ali zahvaljujući nastavku suradnje sa SuperKombatom možemo reći kako ćemo na OFN 6 dovesti još bolje borce nego prethodne godine, a neće izostati ni imena svjetskog kalibra. Rumunjska organizacija izrazila je želju da upravo u Opatiji jedan od mečeva bude za SuperKombat titulu svjetskog prvaka, a uskoro ćemo moći objaviti i detalje, rekao je izvršni producent Opatija Fight Night 6 Zoran Zdelar.


   Bit će to ujedno i prvi veliki međunarodni event koji će se održati u novoj opatijskoj dvorani. 

  – Izuzetno nam je drago što će upravo OFN 6 ostati ubilježen u povijesti nove dvorane kao prvi event koji će biti emitiran uživo diljem svijeta, a zahvaljujući kvalitetnoj suradnji s Gradom Opatijom i Turističkom zajednicom Grada Opatije mi ćemo se potruditi i ponuditi što povoljnije cijene ulaznice koje će se kretati već od 60 kuna. Iako će se raditi o daleko najkvalitetnijem eventu koji smo do sada organizirali, želja nam je da cijena ulaznice bude što prilagođenija trenutačnoj gospodarskoj situaciji u regiji, poručio je predsjednik OFC-a Mladen Kranjčec.