Bišćan dobio nasljednika

STIGLA POTVRDA! Simon Rožman je novi trener Rijeke, raspušta se i kompletni Bišćanov stožer

Portal Novilist.hr

Simon Rožman

Simon Rožman

 Rožman je trebao voditi prvi trening nakon susjedskog derbija u Puli, no odradio ga je Danko Matrljan. Bivši suradnik Matjaža Keka, koji je Kekovim odlaskom prebačen u klupski omladinski pogon, trebao bi biti jedan od dva Rožmanova najbliža suradnika.



RIJEKA Simon Rožman novi je trener nogometaša Rijeke! Potvrda te informacije stigla nam je iz krugova bliskih Bišćanovu nasljedniku, ali i vodstvu prvoligaša s Rujevice. Sportski direktor Rijeke Srećko Juričić s Rožmanom je sve dogovorio još krajem prošloga tjedna, a ugovor (do kraja sezone…) je potpisan u nedjelju. Tijekom ponedjeljka su se dogovarali detalji oko Rožmanova stručnoga stožera. Bivši trener Domžala i Celja navodno je inzistirao na potpuno novim suradnicima u odnosu na one koje je sobom doveo Igor Bišćan. Rožman je trebao voditi prvi trening nakon susjedskog derbija u Puli, no odradio ga je Danko Matrljan. Bivši suradnik Matjaža Keka, koji je Kekovim odlaskom prebačen u klupski omladinski pogon, trebao bi biti jedan od dva Rožmanova najbliža suradnika. Drugi dolazi iz Slovenije (Aleš Kačičnik?), baš kao i analitičar (Alen Obrez?). Aris Naglić trebao bi biti zadužen za kondicijsku pripremu igrača, iako se spominje i jedno riješenje iz Dežele.


Uskoro se očekuje potvrda Rožmanova angažmana na klupskim internet stranicama, a novi trener bi službeno trebao biti inaguriran tijekom utorka kada će se javnosti priopćiti svi ostali detalji.