Dobrodošao u klub

Evo nama Alexandera Gorgona: Mnogi misle da je hrvatska liga slabija od austrijske, ali to nije slučaj

P. N.

Snimio Ivica TOMIĆ

Snimio Ivica TOMIĆ

Razgovarao s Leovcem nakon transfera i rekao je sve najbolje o Rijeci, da je to savršeno mjesto za život, za obitelj i to je bila samo potvrda da je moja odluka bila dobra, ustvrdio je Gorgon koji je već posjetio Hrvatsku



Alexander Gorgon službeno je predstavljen kao novi igrač HNK Rijeka. Gorgon, koji je lani bio drugi strijelac austrijskog prvenstva,  već se prošlog tjedna pridružio prvoj ekipi Rijeke.


– Prvi dojmovi su jako dobri. Mislim da nije čest slučaj imati ovakve uvjete za trening, kada stojiš na travnjaku i vidiš more. Svi se brinu za mene i nema razloga da ne budem zadovoljan, rekao je Alexander Gorgon.


– Ponosan sam što sam došao u Rijeku. Mnogi misle da je hrvatska liga slabija od austrijske, ali to nije slučaj. Dobio sam poziv iz kluba, znao sam da žele da dođem i to je bilo najvažnije. To je i razlog zašto sam došao, rekao je Gorgon koji je sve najbolje o Rijeci čuo od Marina Leovca.




– Razgovarao s Leovcem nakon transfera i rekao je sve najbolje o Rijeci, da je to savršeno mjesto za život, za obitelj i to je bila samo potvrda da je moja odluka bila dobra, ustvrdio je Gorgon koji je već posjetio Hrvatsku.


– Nisam bio nikad u Rijeci, ali posjetio sam Makarsku, Brač, Korčulu… Moja supruga je napola Hrvatica, ona će biti sretna ovdje jer zna jezik, ustvrdio je Gorgon.


Nekoliko riječi o novom igraču rekao je Ivan Mance, zamjenik sportskog direktora HNK Rijeka.


– Zadovoljstvo mi je da možemo predstaviti Alexa Gorgona, kapetana Austrije Beč, koji je proveo cijelu karijeru u tom gradu i klubu. zadovoljni smo da dolazi u, kako bi rekao jedan legendarni trener, najljepši kutak svijeta. Nadam se da će ovdje biti sretan i da će se pokazati kao pravi potez za nas, ali i za njega, ustvrdio je Ivan Mance.