Nevolje na vidiku

Armada neće Bišćana: Klub navijača poručuje da nije oprošteno i nije zaboravljeno

L. T.

Očito, u Rijeci to nije zaboravljeno. Dakako, ne treba gubiti iz vida da se Bišćan za tu gestu davno ispričao. Kako bilo, Igor Bišćan po svemu sudeći dolazi na vruć teren.  



“Nikada zaboraviti, nikada oprostiti! Igore odlazi! Prvaci 98/99” Ovo je poruka koju je putem svoje facebook stranice poslao Klub navijača Armada. Očigledno, Armada nije dobro primila vijest da će na klupu Rijeke sjesti Igor Bišćan. 


U ožujku 1999. godine, pri pobjedi Dinama nad Rijekom, Igor Bišćan jedan pogodak proslavio je neciviliziranom gestom. Najtočnije bi se reklo u žargonu: pokazao je muda navijačima Rijeke. 


Očito, u Rijeci to nije zaboravljeno, ali ne treba gubiti iz vida niti činjenicu da se Bišćan za tu gestu davno ispričao.




Kako bilo, Igor Bišćan po svemu sudeći dolazi na vruć teren.  


U ovim trenucima, neslužbeno doznajemo, traje sastanak Damira Miškovića s predstavnicima Armade na ovu temu. Doznajemo kako u NK Rijeci ne misle promijeniti svoj plan s Bišćanom, ali traže načina kako “ispeglati” spor oko davne situacije, koju izvjesnom treneru zamjeraju najvjerniji navijači.