NETFLIX & CHILL

Siječanjsku melankoliju prebrodite uz omiljene serije. Evo što početkom godine donosi Netflix

P. N.

S obzirom na troškove koji nas uvijek dočekaju u prosincu, siječanj je najbolji mjesec za zatvoriti se u kuću i bingati serije. Saznajte što je novo na Netflixu i organizirajte se da vam ništa ne promakne.



Nova godina donosi i nove epizode omiljenih serija na Netflixu. Najpopularnija aplikacija za gledanje filmova i serija, neće razočarati novim sadržajem. Pretplatnici će moći uživati u novim nastavcima, novim filmovima i novim originalnim serijama. 


Novi filmovi


Mashable prenosi da nas čekaju filmski klasici. ali i novi nastavi.


Na Netflix tako stižu Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull, Indiana Jones and the Last Crusade, Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark, te Indiana Jones and the Temple of Doom. Omiljena američka franšiza čiji je scenarij osmislio George Lucas, a režirao Steven Spielberg definitivno spada u filmske klasike vrijedne pogledati ponovno.


Za obožavatelje animiranih filmova koji su svake godine sve bolji, stiže nastavak popularnog Hotela Transilvanija. Simpatični vampiri, vještice, duhovi i ostala čudovišta idealan su odabir za čitavu obitelj. Popularni Mr. Bean također stiže na Netflix. Ekranizacija iz 2007. o njegovom godišnjem odmoru u Cannesu gdje (naravno, sasvim slučajano) razdvoji oca i sina, nasmijat će vas u duhu dobrog britansko humora. Za obožavatelje Ratova zvijeda, dobra je vijest da na Netflix stiže i Solo: A Star Wars Story. Film koji je ove godine stigao u kina, prati priču omiljenog protagonista franšize Ratovi zvijezda, Han Sola. 


Nove i omiljene stare serije




Obožavatelji Lemona Snicketta i njegove serije nesretnih događaja, mogu odahnuti. U siječnju stiže treća sezona popularne serije A Series of Unfortunate Eventsl. Serija prati siročad obitelji Baudalaire koja se tijekom svog puta u novu obitelj, suočava s neobičnim situacijama čiji je organizator omraženi grof Olaf. Treća sezona ove serije će ujedno biti i posljednja, jer će se u 7 sezona sažeti preostale tri knjige na osnovu kojih je serija i nastala. Svima kojima su se svidjele Jane Fonda u seriji Grace and Frankie, moći će uživati u novim humorističnim nastavcima.


Marvelovi fanovi mogu biti u miru, jer stiže i nova sezona serije The Punisher. Slijedi nam i peta sezona serije Z Nation, a dolazi i popularni Kingdom.


Što nestaje s Netflixa?


U rubrici „expire“ pronašli su se neki of klasika u svijetu filma i serije. Tako će Netflix povući Beethovenove božićne avanture pa je upravo prosinac pravo vrijeme za obiteljsko uživanje s najpoznatijim bernardincem. Briše se i klasik Drakula, Brama Stokera, ali i popularni ljubavni film Love Actually. Dobro poznati How to Lose a Guy in 10 Days također nestaje s Netflixa uz kultni Blade i Blade II. Jedna od najdugovječniji kriminalističkih serija, Law & Order, Specials Victims Unit, neće se više prikazivati na Netflixu, i to sezone 15., 16. i 17.


No, zato se nastavlja saga serije How to Get Away with Murder. Nedavno se na društvenim mrežama postavljalo pitanje tko uopće gleda Sharknado, pa je stoga Netflix odlučio ukloniti sve dosadašnje nastavka ovog čudnog filma. Na sveopće nezadovoljstvo publike, miču se i Gospodari prstenova – Prstenova družina, te svi nastavci kultnog Kuma.


U ovo hladno doba godine, ne preostaje vam ništa drugo nego brzo ponovno pogledati omiljene filmove koji uskoro nestaju s platforme, te pričekati siječanj za nove.