Strašni prizori

FOTO Na plaži Mel u Kamporu u potpunosti izgorio beach bar. Još se ne zna što je izazvalo požar

Hrvoje Hodak

Stigavši na plažu zatekli su požar u razbuktaloj fazi kojeg su do 4:10h stavili pod kontrolu



Kako doznajemo od zapovjednika smjene DVD-a Rab Nikole Gušćića, nakon jutrošnje dojave u 3:22h iz ŽC 112 Rijeka o požaru na objektu na plaži Mel u Kamporu, rapski su vatrogasci već u 3:27h izašli na teren.


Sveukupno gašenju je pristupilo 19 vatrogasaca sa sedam vozila (16 vatrogasaca DVD-a Rab sa 5 vozila i 3 vatrogasaca DVD-a Lopar sa dva vozila). Tijekom dogašivanja i raščišćavanja požarišta jedan je vatrogasac lakše ozlijeđen i trenutno je na putu prema Rijeci.


Stigavši na plažu zatekli su požar u razbuktaloj fazi kojeg su do 4:10h stavili pod kontrolu. Riječ je o ugostiteljskom objektu Beach bar “Del Mar” koji je u potpunosti izgorio, a nalazi se svega 30-ak metara zračne linije od kućica “Lando Resorta” koje su na istoj plaži gorjele u travnju prošle godine.




U 6:00 sati zaključena je intervencija, no vatrogasci su na terenu ostali i idućih nekoliko sati. U tijeku je policijski očevid kako bi se utvrdio razlog nastanka ovog požara.


Rapski vatrogasci ovim su putem željeli zahvaliti i direktoru Dundova d.o.o. Mladenu Kupariću te njegovoj supruzi na pruženoj logističkoj pomoći u vidu dostave sokova, kave i keksa za vatrogasce.