Individualnost na prstima

Oblik nokta govori puno toga o vašoj osobnosti. Provjerite što kaže vaš!

Mija Dropuljić

FOTO: iStock

FOTO: iStock

Bilo da su četvrtasti, ovalni ili okrugli: svaka žena nokte nosi drugačije

Jeste li ikada razmišljali o tome što vaš oblik nokta govori o vašoj osobnosti? Naši su nokti individualni i način na koji ih oblikujemo može se jako razlikovati. Otkrit ćemo tajnu u kakvom je odnosu vaš oblik nokta s vašom osobnošću!


Oblik noktiju: kvadrat


Imate jaku osobnost. Samouvjereni ste i orijentirani na cilj. Četvrtasti nokti imaju prednost jer čine da vaši prsti izgledaju dulji, a time vaše ruke izgledaju elegantno.



Oblik nokta: šiljasti


Žene sa zašiljenim noktima karakterizira njihova spremnost na rizik.


Poznate su po svojoj strasti i vrućoj krvi. Nove situacije vas ne mogu uznemiriti, radujete se nepoznatom i volite eksperimentirati.


Šiljasti nokti imaju prednost jer izgledaju vrlo atraktivno.



Oblik noktiju: ovalni


Ako imate ovalni oblik noktiju, vjerojatno vam je potreban sklad i izbjegavajte svađe. Ljutnju na najboljeg prijatelja ili partnera teško podnosite.


U isto vrijeme, karakterizira vas visoka razina fleksibilnosti. Ovalni nokti su raznoliki jer izgledaju i ženstveno i ležerno te stoga idu uz svaki look.



Oblik nokta: Okrugli


U svom krugu prijatelja poznati ste kao pravi romantičar.


Žudite za velikom ljubavi i želite pronaći partnera za cijeli život. Osobe s okruglim noktima teže harmoniji u vezi.


Ovaj oblik noktiju čini da izgledate posebno elegantno.



Kao što vidite, oblik vašeg nokta otkriva mnogo o vama. Ako vam je više potreban sklad, vjerojatno ćete odabrati okrugli ili ovalni oblik bez jakih rubova.


S druge strane, ako volite avanturu, možete se odlučiti za šiljastiji oblik. Vaše karakterne osobine ne samo da oblikuju vašu osobnost, već mogu utjecati i na oblik vašeg nokta.