Negodovanje slavnog glazbenika

Renato Zero povikao ispred hotela u kojem je bio izborni stožer Giorgie Meloni: “Ovo je režim”

P. N.

Renato Zero / Foto Facebook

Renato Zero / Foto Facebook

"Zar se više ne ulazi u hotel? Ovo je režim! Vi ste ološ. Glasajte za govno kakvo ste sami" vrijeđajući novinare, rekao je Renato Zero



Vraćajući se s koncerta u dvorani Circo Massimo u Rimu, slavni talijanski glazbenik Renato Zero otišao je u hotel Parco dei Principi u blizini Ville Borghese u Rimu, gdje je odsjeo. Međutim, u istom hotelu se sastao izborni odbor Braće Italije kako bi pratio prebrojavanje glasova nakon izbora.


Ispred hotela, naravno, bilo je mnogo prisutnih novinara, koji su se okupili oko njegova automobila. Nisu očito bili sigurni tko je u automobilu, a rimski pjevač se kad je izašao iz auta ogradio od njih, pokrivajući lice i vičući: “Zar se više ne ulazi u hotel? Ovo je režim! Vi ste ološ. Glasajte za govno kakvo ste sami” ,vrijeđajući novinare, kako javlja Corriere della Sera. Prekrio je lice, no riječi su mu bile vrlo jasne.


U intervjuu za Corriere, Renato Zero je ranije rekao da je svjestan kako se njegovi koncerti podudaraju s datumom izbora “ali i ja sam izglasan u tim večerima, kao Rimljaninu rekli su mi da”, našalio se Zero “čak i ako me ta podudarnost nije apsolutno dotaknula”.




Mnoga iznenađenja donosi njegovih šest nastupa u dvorani Circo Massimo, uključujući neobjavljene pjesme; Jovanotti gostuje zajedno s grupom Neri per Caso, nastupa i Morgan, Fabrizio Moro i Giorgio Panariello kako bi show bio čarobniji.