Svestrani glumac

Tom Hardy skriva brojne talente: Osvojio dvije medalje na natjecanju u – JiuJitsu

A. P.

Foto: Instagram/Tom Hardy

Foto: Instagram/Tom Hardy

Tom Hardy povjerenik je organizacije koja treniranjem borilačkih vještina pomaže ljudima u oporavku



Tom Hardy, osim što je izvrstan glumac, skriva i mnogo talenata. Akcijski junak svoje vještine sad je dokazao i u stvarnom životu.


Glumac je sudjelovao na humanitarnom prvenstvu u Jiu-Jitsu i osvojio dvije zlatne medalje!


Snimka glumca, koja pokazuje kako dominira natjecanjem i pobjeđuje u svim svojim mečevima na REORG Open Jiu-Jitsu prvenstvu u Aldersley Leisure Villageu u Wolverhamptonu, objavljena je na TikToku.


@geoffpavey tom hardy dominating reorg open taking double gold. won every match by submission the man is a killer 🔥 #footlock #submission #jiujitsu #ufc #bellator #mma #leglock #tomhardy #warrior ♬ original sound – Jiujitsugeoff


Tom se natjecao u svojoj ulozi povjerenika dobrotvorne organizacije REORG, koja radi s ljudima s teškim fizičkim ozljedama, posttraumatskim stresnim poremećajem (PTSP-em) i depresijom tako što ih podučava brazilskom jiu-jitsu i tako pomaže u njihovom psihičkom i fizičkom oporavku.


Glumac je sudjelovao u natjecanju koje se održalo radi prikupljanja sredstava za organizaciju.


U nizu videozapisa koje je Jiu-Jitsu Geoff podijelio na TikToku, glumac je snimljen kako stručno ruši svoje protivnike, uz natpis kako dominira na REORG Openu osvajajući dvostruko zlato.


“Čovjek je ubojica”, našalio se TikToker i napisao: “Tom Hardy ovdje kida ljudima ruke i noge.”


@geoffpavey tom hardy getting the arm bar at the reorg open #tomhardy #tomhardyfans #warrior #mma #ufc #bellator #jiujitsu #armbar #kimura #submission ♬ original sound – Jiujitsugeoff


Tom je počeo trenirati s REORG-om i učiti brazilski jiu-jitsu dok se pripremao za ulogu MMA borca ​​u filmu “Warrior” iz 2011. Također, u pripremama za ulogu u filmu Venom iz 2018. transformirao je svoju tjelesnu građu treniranjem različitih borilačkih vještina, piše  Daily Mail.