Trend u kosi

Ovo su najljepše punđe sezone koje su idealna frizura za plažu

Mija Dropuljić

FOTO: iStock

FOTO: iStock

Kad zagrije, punđa je savršena jer drži kosu dalje od lica i vrata i nevjerojatno je svestrana

Tople temperature su prekrasne, ali kada je riječ o kosi, vrućina i znojenje koje iz toga proizlaze mogu biti stvarno neugodni. Zato volimo frizure koje ukroćuju grivu i istovremeno izgledaju šik.


Romantično-ležerna punđa


Ovu lijepu frizuru trenutno možete vidjeti posvuda na društvenim mrežama. Ljubiteljice mode vole ovu ležernu punđu zbog njene sanjive lakoće, a također se vrlo brzo izrađuje! Jednostavno zavežite niski rep i povucite samo do pola zadnje petlje. Zatim samo stavite vrh kose koji strši preko gumice za kosu i labavo ga pričvrstite.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Emma Chen (@emmachenartistry)



Dvostruka punđa


Devedesete i 2000-e su se već neko vrijeme vratile u modni svijet, a ovo ljeto još uvijek možemo baciti pogled na funky stilove poput frizure s dvostrukom punđom. Bile niske ili više, jedna uz drugu ili jedna na drugoj, nema granica kreativnosti s ovom varijantom punđe. Jednostavno podijelite kosu na pola, a zatim svaki dio uvijte u punđu i pričvrstite gumicama za kosu ili kopčama. Dupla punđa, dupli faktor zabave!



Zalizana punđa


Ovog ljeta vraća se i trend mokre zalizane kose, čime se postiže efekt kao da ste svježe izašli iz mora. Tu se zalizana punđa savršeno uklapa. Wet look kreira se gelom, a zatim se ili strogo začešlja unatrag ili se opušteno skupi prstima i na kraju uvije u punđu.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)



Zvjezdana punđa


Zvjezdano nebo, morske zvijezde i naravno zvjezdana punđa! Ovu frizuru s punđom iznimno je lako napraviti: skupite kosu u visoki rep, provucite je do pola posljednje petlje i upotrijebite malo gela za kosu ili kreme za oblikovanje kako biste vrhove pomaknuli prema naprijed u obliku zvijezde tako da pojedini pramenovi budu usmjereni u pravom smjeru!


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli SOFIA COELHO (@sofiamcoelho)