Oproštaj

VIDEO Goran Dragić pred prepunim tribinama odigrao posljednju utakmicu na slovenskom tlu: “Rekao sam da neću plakati”

Portal Novilist.hr

Foto Screenshot

Foto Screenshot

Znali smo da neće biti lako, Hrvatska ima jake pojedince, ali očito smo mi bili bolje pripremljeni i iznimno motivirani. Publika je odradila svoj dio posla - kaže Dragić



RIJEKA Slovenska košarkaška reprezentacija razbila je Hrvatsku 97:69 pred prepunim tribinama Arene Stožice, a uz Luku Dončića, koji je imao 21 koš, 10 asistencija i osam skokova, junak je bio i Goran Dragić s 19 poena u 22 odigrane minute.


Dragića su ovacijama tribine posebno pozdravile nakon utakmice jer mu je to bila zadnja odigrana pred domaćom publikom. Završio ju je na rukama suigrača, što možete pogledati ovdje.


“Rekao sam si da neću plakati. Mislim da je ovo bila moja zadnja domaća utakmica. Sve ove godine davao sam sve od sebe, slovenski grb značio mi je najviše na svijetu. Hvala vam što ste me podržavali cijelo vrijeme, to ću pamtiti do kraja života. Predvođeni Lukom idemo po europsko zlato”, rekao je emotivni Dragić nakon utakmice.




“Znali smo da neće biti lako, Hrvatska ima jake pojedince, ali očito smo mi bili bolje pripremljeni i iznimno motivirani. Publika je odradila svoj dio posla”, dodao je 36-godišnji NBA veteran.