"Nekad je bilo bolje"

Detour ima novi singl: Dvostruki trijumf na Zagrebačkom festivalu ovjekovječili su spotom

S.M.

Foto: PR

Foto: PR

Detour je u narednom periodu i koncertno vrlo aktivan.

Omiljena grupa Detour dvostruki trijumf na nedavnom Zagrebačkom festivalu ovjekovječila je u spotu za njihovu pobjedničku pjesmu “Nekad je bilo bolje”.
Pjesma “Nekad je bilo bolje” već tjednima se nalazi pri samom vrhu službene domaće ljestvice HR Top 40, a na Zagrebačkom festivalu odnijela je pobjedu u čak dvije kategorije. Najboljom je proglašena od strane žirija kojeg su činili Josipa Lisac, Jasenko Houra, Miro Buljan, Ivona Čulo i Tomislav Štengl, a a isto su učinili i radijski urednici okupljeni u udrugu Hurin.




“Veliki je gušt pobijediti, stvarno nismo očekivali pobjedu jer je bilo odličnih pjesama, velika je čast biti najbolji u takvoj konkurenciji. Moram priznati da do zadnjeg nismo bili sigurni bismo li poslali pjesmu na Festival, ali sada mi je tako drago da jesmo”, rekao je tom prigodom frontman benda i autor pjesme Nenad Borgudan.

Ideja benda bila je ovu veličanstvenu večer, atmosferu, cjelodnevne aktivnosti na generalnoj probi i velikom finalu pretočiti u spot kako bi publika mogla vidjeti i osjetiti sve što se događalo iza scene, a za režiju, kameru i montažu zaslužna je sjajna Suzana Arslani.
Pjesma “Nekad je bilo bolje”, peti singl s novog albuma Detoura, dostupan je na svim streaming servisima.


Detour je u narednom periodu i koncertno vrlo aktivan tako da ih već ove subote očekuje nastup u Zadru, a nakon toga i u Petrinji, Samoboru, Beogradu, Novom Sadu, Milni na Braču, a nove koncertne datume možete doznati na njihovim službenim društvenim mrežama.