Službeno priopćenje

Leo Messi i “pravi” Ronaldo su pozitivni, PSG i Cruzeiro potvrdili da velikani imaju COVID

Hina

Leo Messi/Foto REUTERS

Leo Messi/Foto REUTERS

Ronaldo ima blage simptome, nalazi se u kućnoj izolaciji te se osjeća dobro



PARIZ Brojka pozitivnih nogometaša na koronavirus svakodnevno se povećava, a službene informacije objavio je i najbolji francuski klub Paris St. Germain.


Naime, od nedjelje je službeno poznato kako su nova četvorica nogometaša iz PSG-a pozitivna na COVID-19, a jedan od njih je najbolji nogometaš na svijetu Lionel Messi. Ostala trojica su Juan Bernat, Sergio Rico i Nathan Bitumazala.


Osim toga PSG je naveo kako sva četvorica nogometaša poštuju daljnje zdravstvene protokole. Ispred PSG-a, koji je uvjerljivo prvi na ljestvici Ligue 1, su utakmica Kupa kod Vannesa (ove nedjelje) te potom gostovanje kod Lyona u prvenstvu 9. siječnja.




Brazilski drugoligaš Cruzeiro službeno je objavio kako pozitivan test na COVID-19 ima legendarni brazilski nogometaš Ronaldo.


Uz to je navedeno da Ronaldo „ima blage simptome, nalazi se u kućnoj izolaciji te se osjeća dobro“.


Nedavno je legendarni 45-godišnji Ronaldo Luis Nazario de Lima postao vlasnik Cruzeira, kluba u kojem je počeo profesionalnu karijeru. Uz to obavlja i dužnost predsjednika kluba.


Podsjetimo kako se nakon igranja u Cruzeiru Ronaldo otisnuo u Europu gdje je prvo nosio dres PSV Eindhovena, a potom je igrao za Barcelonu, Inter, madridski Real i Milan. Na kraju karijere je od 2009. do 2011. godine igrao za brazilski Corinthians.


U karijeri je odigrao 98 utakmica za brazilsku reprezentaciju. Postigao je 62 pogotka te ju je odveo do naslova svjetskog prvaka 2002. godine.