Univision

Selena Gomez producira svoju prvu seriju na španjolskom

Portal Novi list

FOTO/Reuters

FOTO/Reuters

Gomez, koja je obožavateljica podcasta o istinitim zločinima, bila je "odmah impresionirana" kada je čula priču o Chapi



Selena Gomez se može pohvaliti poprilično bogatim životopisom, a svakim danom postaje sve impresivniji. Zvijezda će sa svojom tvrtkom July Moon Productions producirati svoj prvi projekt na španjolskom jeziku za nadolazeću uslugu streaminga Univisiona. Temeljen na ubojstvu i nakon istrage bivšeg odvjetnika kartela Juana Guerrera Chape, Mi Vecino, El Cartel, bit će trodijelna serija o istinitom zločinu.


Gomez, koja je obožavateljica podcasta o istinitim zločinima, bila je “odmah impresionirana” kada je čula priču o Chapi. “Ne samo da se to dogodilo u blizini mog rodnog grada u Teksasu, već je to bila i priča koja se razlikuje od svega što sam ikada čula”, rekla je. “Uzbuđena sam što ću postati partnerica Univisiona i stvarno povući slojeve njegova dvostrukog života.”


Glumica je također producirala 13 Reasons Why, Living Undocumented i Only Murders in the Building, među ostalim projektima. Iako datum premijere tek treba biti objavljen, nova Univisionova usluga streaminga trebala bi se pokrenuti sredinom 2022. godine.