HBO-u GO

Harry Potter: Hogwartsov turnir domova – specijalno događanje u četiri dijela

Mira Jelačin Mikuličić

Foto: HBO

Foto: HBO

Čarobnjačko svjetsko natjecanje u četiri dijela predvođeno Helen Mirren



Natjecateljski serijal »Harry Potter: Hogwartsov turnir domova« koji će pokazati ultimativnu navijačku slavu fanova u dosad neviđenim razmjerima, imat će premijeru danas na HBO-u GO. Specijalno događanje u četiri dijela, čiji je domaćin Helen Mirren, otkrit će fanove Svijeta čarobnjaštva (Wizarding World) koji su spremni testirati svoje znanje o Harryju Potteru s ciljem da im pripadne najveća čast da budu proglašeni dobitnicima Međudomskog kupa.


Gotovo dva desetljeća nakon globalnog hita »Harry Potter i Kamen mudraca«, natjecateljskim serijalom »Harry Potter: Hogwarts Tournament of Houses« slavi se 20. godišnjica filma i nastavlja održavati duh Svijeta čarobnjaštva. Uz stotine kviz-pitanja i iznenađenja specijalnih gostiju, ovaj nezaboravni događaj otkrit će koji obožavatelji najbolje poznaju golem i zamršeno detaljan svemir dok se natječu kako bi kući ponijeli titulu prvaka Međudomskog kupa.


Produkciju »Harry Potter: Hogwartsov turnir domova« potpisuje Warner Bros. Unscripted Television, u suradnji s Warner Horizon i Robinom Ashbrookom i Yasmin Shackleton. Povodom spomenutog jubileja, na HBO-u GO se unutar kategorije »Harry Potter: 20 godina filmske magije« u ponudi nalazi kolekcija svih osam Harry Potter filmova, kao i dva nastavka filma »Čudesne zvijeri«