U režiji Jamesa Wana

Jason Momoa pokazao novi kostim za “Aquamana”. Kaže da će biti više akcije

S.M.

Foto: Wikimedia Commons

Foto: Wikimedia Commons

Momoa je novi nastavak filma posvetio mladom obožavatelju koju je ranije ove godine preminuo nakon bitke s opakom bolešću.



Zvijezda “Aquamana”, Jason Momoa, na svom je Instagram profilu objavio fotografiju novog kostima za nadolazeći nastavak DC-ijevog mega hita.


Za razliku od kostima zlatne i zelene boje kakav je nosio u “Aquamanu” 2018. godine, novo odijelo superheroja je potpuno metalik boje i prilično tamnije od svog prethodnika.


Redatelj James Wan kaže da je riječ o tehnologiji Atlantide temeljenoj na glavonoščevoj mogućnosti kamuflaže. Dodaje i da su on i scenarist David Leslie Johnson bili inspirirani plavim odijelom kakvoga je Aquaman nosio osamdesetih.




Takvo je odijelo prvi puta viđeno u istoimenim mini serijama 1986. godine, a dizajnirao ga je scenarist i DC-ijev dizajner produkcije Neal Pozner, postigavši odijelom kultni status među obožavateljima franšize.


Filma “Aquaman and the Lost Kingdom” zakazan je za 16. prosinca iduće godine, a Momoa je u Instagram objavi kazao da će biti “više akcije” te dodao da će njegov lik umjesto crne, imati plavu kosu.


U emotivnoj objavi, Momoa je nedavno novi nastavak “Aquamana” posvetio mladom obožavatelju koji je, nažalost, ranije ove godine izgubio bitku s rakom, prenosi Independent.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Jason Momoa (@prideofgypsies)