“Elite Introductions”

Tuži agenciju za posredovanje partnera jer su je spojili s preniskim muškarcem

Mija Dropuljić

FOTO: Unsplash

FOTO: Unsplash

Eileen se ipak našla s Davidom, ali više iz pristojnosti. Za drugi put nije htjela ni čuti.

Nije loše znati što želimo i tražimo kod svog budućeg partnera ili partnerice, poput, pojedinih osobina i nekog specifičnog detalja na izgledu.


No, ne treba cjepidlačiti jer nitko nije savršen. Tog mišljenja nije jedna liječnica iz Australije koja je odlučila tužiti agenciju za posredovanje partnera jer je muškarac koji je stigao na spoj njihovim posredstvom bio niži od 1.80 m. 


Tag24 prenosi da je Eileen Moore (39) ljuta i da traži odštetu u vrijednosti od 4.995 dolara, odnosno 3.000 eura te ispriku. 


“Nisam očekivala da ću pronaći svoju veliku ljubav nego muškarca koji odgovara mojim kriterijima”, izjavila je. 


Sve je započelo 2019. kada se Eileen prijavila na platformu “Elite Introductions” kako bi pronašla svog gospodina savršenog. Objasnila je da je došla u životnu fazu u kojoj se želi skratiti i osnovati obitelj. Do tada je bila fokusirana na karijeru no smatrala je da je vrijeme da započne novo poglavlje u svom životu. 


Kriteriji su bili posve jasni. Tražila je muškarca australskog ili irskog porijekla, katolika, koji je viši od 1.80 m. Visina joj je bila presudna jer je odrasla u visokoj obitelji.


Agencija ju je spojila s Davidom koji je na prvu ostavio odličan dojam. No, kasnije je otkrila da imaju otprilike istu visinu, što je značilo da je pak niži od 1.80 m. Eileen se ipak našla s Davidom, ali više iz pristojnosti. Za drugi put nije htjela ni čuti. 


Nakon toga je u više navrata pokušala kontaktirati agenciju, no nije dobila dogovor. Stoga je odlučila sve riješiti na sudu, unatoč tomu što je dobila savjet da to ne čini. Njen slučaj će biti riješen u veljači 2022.