Frizeri predviđaju

Trendi frizure za potpuno šik 2021. godinu. Ove tri će biti glavi hitovi

Dijana Ljubanović

Foto: iStock

Foto: iStock

Ono što je sigurno, vraćaju se retro frizure na tragu Brigitte Bardot

Ljubitelji ljepote složit će se da nema ništa bolje od svježe frizure koja će se u potpunosti resetirati u novoj godini i simbolično označiti kako je vrijeme za novi početak u punom sjaju.


Bez obzira želite li tek skratiti nekoliko centimetara, tražeći transformacijsku novogodišnju frizuru ili željni vjerojatno neprimjetnog, ali potpuno okrepljujućeg ukrasa, promjene na kosi uvijek znače otvorenost ka promjenama. Stoga su mnogi frizeri već najavili da se od 2021. očekuje mnogo kada su frizure u pitanju. Tu barem ima prostora za neiscrpno eksperimentiranje.


Od ikoničnih i super-nostalgijom nadahnutih oblika do nonšalantnih pramenova za one koji uživaju u opuštenoj. Ono što je sigurno, vraćaju se retro frizure na tragu Brigitte Bardot. I to je ono što mnogo obećaje jer u isto vrijeme izgledati nemarno, a opet zanosno – to mogu samo karizmatične dame.


Slojevita frizura


Moramo priznati da 2020. Nisu obilježili česti odlasci u frizerske salone pa je jasno da u godini u kojoj se trenutno nalazimo, imamo mnogo materijala za oblikovanje. I to je odlično jer stručnjaci najavljuju da će “čupava” frizura biti jedan od glavnih beauty trendova. Slapovi kose u više slojeva i to još s izrastom – pun pogodak.


Obratite pažnju i vidjet ćete kako ćete na ulicama uskoro sve češće primjećivati moderne verzije frizure Klute Jane Fonda.


Frizure čiji su krajevi rezani u repićima stvaraju mekoću i lijepo će pristajati licu. Ovaj rez izgleda dobro i s poludugom do dugom kosom, bilo da kosa dodiruje vaš vrat do duljih i razbijenih slojeva duge kose rasute po leđima.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli HERSHESONS (@hershesons)



 


Šiške –  “Curtain Bangs”


Šiške u famoznom curtain izdanju, bit će tražene tijekom 2021. godine. Ako netko ima dugu kosu, vrijeme je da dodate duže šiške (poput Siene Miller u filmu Alfie).


Curtain Bangs su idealne za one koji žele promjenu, ali nisu spremni odsjeći cijelu dužinu i tako drastično promijeniti svoj izgled. Ovakve šiške oduzimaju godine i stvarno dobro uokviruju lice.


Posebno je lijepa i praktična frizura – labavo svezana kosa s tim voluminoznim, puštenim šiškama – tako sjajan, šik izgled bez mnogo napora. Stilisti preporučuju feniranje okruglim četkama i nanošenje seruma ili njegujućeg suhog ulja na krajeve za nadopunjavanje, prenosi Byrdie.


Ljudi kojima je dosadila njihova frizura eksperimentirat će s šiškama, ali i dalje će moći zadržati cijelu dužinu od 2020. godine.



Izrazito duga kosa


Duga kosa se ponovno vraća. Svi koji puštaju kosu da raste važno im je da je održavaju njegovanom.


Kako bi održali zdrave, kvalitetno nahranjene pramenove, redovito nanosite hranjivu masku za kosu s formulama za oporavak bez parabena, kako bi kosa bila meka i sjajna. Na kraju ne zaboravite preparate za zaglađivanje i nadopunjavanje.