Partnerstvo

JADRAN PRKOSI KORONI “Esplanade” jesenski adut za razdoblje novog normalnog

Franjo Deranja

Foto Franjo Deranja

Foto Franjo Deranja

U crikveničkom boutique hotelu maksimalno su prilagodili poslovanje novim uvjetima, i to od stupanja na snagu aktualnih epidemioloških mjera, te su svojim gostima omogućili ugodan i sadržajan dnevni odmor, ali i noćenja u skladu sa svim mjerama



CRIKVENICA – Turistička zajednica Grada Crikvenice organizirala je, a hotelijerska tvrtka Jadran prihvatila se pokroviteljstva u novom jesenskom programu osmišljenom za promidžbu i privlačenje turista ujesen i vikendima.


Novo središte »turističkog svijeta« bit će Boutique hotel Esplanade, nedaleko od gradskog središta i u neposrednoj blizini gradske plaže, a to znači gotovo na samom moru. Domaćini pozivaju u Crikvenicu i nude vrhunsko gastronomsko i wellness uživanje u tom ljetovalištu koje je već ranijih godina krenulo putem produljenja proljetno-ljetnog razdoblja turističke sezone.


Pogotovo, u ovom primjeru, u obnovljenom i osuvremenjenom hotelu u kojem je, kako navode, moguće sačuvati osoban i intiman ugođaj i privatnost, a istodobno doživjeti crikveničku jesen u svoj punini njenog ugođaja, boja i mikroklimatskih značajki.


Šetnje i spa programi




Upravo zbog njegovog položaja, iz hotela Esplanade su moguće šetnje uz more, a u hotelu ponuđeni spa programi za »njegu tijela i duha«. Promidžba ovog hotela, grada i jesenjeg programa može se naći i na njihovim Facebook i Crikvenica-Croatia stranicama, a pritom se u prigodnoj nagradnoj igri može osvojiti i večera za dvoje od pet sljedova.


Osim šetnica uz more, u blizini su i planinarske staze tako da – kako žele reći domaćini – postoji mnogo razloga za kvalitetan turistički jesenski provod u ovom dijelu sjevernojadranske, Crikveničke rivijere.


Alin Harambašić, direktorica Hotela Esplanade, govori o prvim iskustvima s jesenskim programom i ovoj ponudi.


– Prilagodili smo poslovanje uvjetima »novog normalnog«, i to od stupanja na snagu aktualnih epidemioloških mjera, te smo našim gostima omogućili ugodan i sadržajan dnevni odmor, a onima koji to požele i noćenje u skladu sa svim tim mjerama, ali i s najkvalitetnijim sadržajima. Tako će biti do 21. prosinca, a nakon toga će – ovisno o novim, budućim aktualnostima na epidemiološkom planu – restrikcije, ili njihovo popuštanje krojiti nastavak razdoblja »novog normalnog«.


Personalizirani pristup


Jednako je značajno da ćemo, zahvaljujući pomnoj evidenciji, odnosno registraciji naših gostiju u hotelu, imati stalni uvid u njihov boravak i kretanje. Osigurali smo i dovoljne površine na svakog gosta, ponajviše zbog higijenskih standarda i u boravku gostiju i u pripremi jela i posluživanju. Sve do dezinfekcije i prozračivanja svih prostora u kojima se boravi. Ponudu smo osmislili na način da pružimo našim gostima kvalitetan »time out« u ovom stresnom razdoblju.


Uza sve to, nudimo i personalizirani pristup svakom našem gostu, a to uključuje i besplatno posluživanje doručka i večere u intimi hotelske sobe, a to u ovim stresnim vremenima postaje vrlo privlačno i dočekano je s odobravanjem – rekla je direktorica hotela Esplanade Alin Harambašić.


Tako je hotel Esplanade (p)ostao jedini jesensko-zimski adut crikveničke hotelijerske tvrtke Jadran, kojim će ovdašnji hotelijeri nastojati održati živom i, štoviše, atraktivnom svoju ponudu u dosad tradicionalno izvansezonskom razdoblju poslovanja.