Back to City, Back to Office

Neodoljive modne poslastice: Ovo je 5 odličnih kombinacija za jesenski povratak u grad i ured

Sanda Milinković

Hladniji dani traže slojevito oblačenje pa je i izazov za kreiranje outfita puno veći

Rujan je pred vratima, a osim što označava početak jeseni,  znači i veliki sezonski shopping te biranje kombinacija za jesenski povratak u grad i ured. Priroda mijenja svoje boje u jesen i užareni dani zamjenjuju se onim hladnijima u kojima uživamo u šetnjama kroz redove drveća koje postaje žuto, smeđe i narančasto.


A s obzirom na to da priroda mijenja svoje boje, jesen znači i da mi mijenjamo naše outfite.


Nekako nam najteže pada kada se moramo odvojiti od omiljenih nam ljetnih komada – lepršavih haljina i bezbrižnih sandala u kojima smo proveli čitavo ljeto. Tijekom vrućih ljetnih dana, smišljanje modnih kombinacija kao da je puno jednostavnije jer nam treba tako malo odjevnih komada.


Hladniji dani traže slojevito oblačenje pa je i izazov za kreiranje outfita puno veći. Unatoč tome, odmah nam bude lakše kada zavirimo u nove jesenske kolekcije po Tower Centru Rijeka gdje sve pršti novim modnim kombinacijama koje odmah poželimo isprobati.


More i plaže mijenjamo za gradske ulice, užurbani ritam i povratak u urede, pa nam je naša Slađana Ostić (@slakipalaki) pomogla pronaći 5 odličnih kombinacija za jesenski povratak u grad i ured za svačiji ukus.


Suknje nisu rezervirane samo za ljeto


Prijelazno razdoblje godišnjih doba još uvijek nam dozvoljava maksimalnu modnu igru. Obožavamo se igrati suknjama jer nisu rezervirane samo za najtoplije dane već se kombinacijama uz čizme, tenisice ili sve popularnije mokasinke, itekako dobro mogu složiti i za gradske ulice.


Lepršave suknje možete kombinirati i uz najlonke ukoliko osjećate da je dovoljno hladno za njih, a s gornjim dijelom se uvijek možete dodatno poigrati. Bilo da birate basic bijelu majicu sa fora natpisom ili možda košuljicu za dodatnu dozu elegancije, nećete pogriješiti i svakako ćete biti u trendu.


kombinacija_za_jesenski_povratak_ u_grad_ i_ured

Reserved suknja: 199,90 kn, Mango majica kratkih rukava: 49,90 kn, Shoebox crne mokasinke: 299,95 kn,Reserved crna torba: 199,90 kn (sve dostupno u Tower Centru), Foto: Slađana Ostić


Od haljina se ne volimo odvajati


Osim što ne volimo napuštati ljeto, ne volimo napuštati niti haljine. Zato ih vrlo rado nosimo i u jesen, a njihova je najveća prednost što traže toliko malo razmišljanja i odmah odgovaraju na ono nesretno jutarnje pitanje: “Što ću danas obući?”


Jednobojne ili šarene, minimalističke ili s popularnim cvjetnim motivima, haljine su dobrodošlo osvježenje u uličnoj modi, ali i dovoljno profesionalne da u njima možete zablistati i na idućem uredskom sastanku.


Mango haljina: 199,90 kn, Mango gležnjače: 449,90 kn, Smeđa mala Orsay torbica: 169,90 kn (sve dostupno u Tower Centru), Foto: Slađana Ostić


Amadeus haljina: 249,90 kn, Orsay torbica: 169,90 kn (sve dostupno u Tower Centru), Foto: Slađana Ostić


Bezvremenska košulja za profesionalan izgled


Klasična se bijela košulja oduvijek povezuje s radom u uredu, ali to nikako ne znači da je jednolična ili dosadna. Bijela je košulja must-have komad u svačijem ormaru koji se vrlo jednostavno kombinira s hlačama ili suknjama.


Za dodatni touch, birajte mnoštvo nakita i statement torbicu koja će vaš outfit pretvoriti u onaj prave uredske modne ikone.


Izgleda vrlo profesionalno i uklapa se u svaku kombinaciju tako da ćete u bijeloj košulji zablistati i kada poslije posla s kolegama prošetate gradom i proslavite ponovno okupljanje nakon godišnjih odmora jednim odličnim happy hourom.


Reserved bijela košulja: 199,90 kn, Bež Mango hlače: 349,90 kn, Bež/smeđa Orsay torba: 169,90 kn, Kamena duga narukvica: 59,00 Kamena duga prsten zvijezda: 58,00 kn Kamena duga prsten list: 58,00 kn (sve dostupno u Tower Centru), Foto: Slađana Ostić


Hlače za opuštenu šetnju, ali i poslovne izazove


Ako niste raspoloženi za suknju, odabir će vam vjerojatno pasti na hlače. Jesen nam još uvijek dozvoljava igranje laganijim materijalima pa svoju garderobu još uvijek možete nadograditi popularnim culotte hlačama.


Bež boja je apsolutni jesenski hit tako da ćete odabirom širokih hlača nježne nijanse zasjati i u casual šetnji gradom i tijekom užurbanog dana na poslu.


Hlače možete jednostavno kombinirati s majicom za ležeran outfit ili iskoristiti bijelu košulju i riješiti svaki poslovni izazov s lakoćom. Ako odlučite kombinaciju podignuti na sasvim novu razinu, savjetujemo da mokasinke zamijenite štiklama i – samo nebo je granica!


Mango majica s prugicama: 129,90 kn, Reserved bež hlače: 249,90 kn,  Shoebox bež mokasinke: 299,90 kn,  Mango torbica: 169,90 kn (sve dostupno u Tower Centru), Foto: Slađana Ostić



 


Sadržaj nastao u suradnji s partnerom Tower Center Rijeka.