Zarada na kladionici – puno više od puke sreće

NL Promo

Uzbuđenje i ushićenje prave su riječi koje opisuju svakog zaljubljenika u sport u trenutku kada pobjeda ovisi samo o jednom golu, košu ili pak vremenu prolaska kroz cilj no nekima ta pobjeda znači više nego  ostalima. Mnogi sportski fanatici iskoristili su svoju ljubav prema sportu u svrhu zarade te tako sjedinili posao i zadovoljstvo kroz sportsko klađenje – no može li se klađenjem zaista zaraditi?

Upoznajte se sa okolinom


Svaki se vjerni pratitelj sporta zasigurno jednom kladio na pobjedu omiljenog kluba na temelju predosjećaja no rijetko se događa da smo zaista i u pravu. Upravo zbog toga postoje internetske stranice koje ocjenjuju, uspoređuju i testiraju različite sportove, kladionice ili pak tendencije u svijetu sporta na koje se ozbiljni sportski entuzijasti zaista trebaju osvrnuti. Ukoliko se želite okušati u sportskom klađenju i zaista zaraditi, učinite to pametno i zaboravite na sreću. Oslonite se na provjerene informacijeo tome koja je točno online kladionica najbolja za vas ili se upoznajte sa sportovima i tržištima koja vam do sada nisu bila poznata, a svakako se oslonite na sportove s kojima ste upoznati. Prateći specijalizirane internetske stranice više se nikada nećete pitati kako zaraditi na kladionici!Od velike je važnosti odabrati pravu kladionicu. Mnnoge online kladionice imaju algoritme i filtere u svrhu odbijanja igrača koji prečesto pobjeđuju. Iskoristite istraživanja koja su vam dostupna online kako biste sami procijenili koja je kladionica najpogodnija i kojoj kladionici profitabilni igrači i pametno klađenje ne smetaju.


 


Zaboravite na sreću


Bez obzira je li klađenje samo hobi ili zabava, svaki igrač igra s ciljem dobitka te je zbog toga frustracija radi neuspjeha velika. Nakon neuspjelih pokušaja ili malih dobitaka mnogi će se zapitati može li se, i kako zaraditi na kladionici, a odgovor je – naravno! Kako bi šanse za dobitak bile što veće potrebno je osloniti se na logiku i predikciju, a što manje na faktor sreće. Kao što smo već spomenuli, od velike je važnosti kladiti se na sport koji izvrsno poznajemo. Teško je igrati i dobiti isključivo na sreću jer sreća je varijabla koja se lako mijenja. Potrebno je odlično se informirati, budno pratiti sva događanja u odabranom sportu te uspoređivati mnoge utakmice ili mečeve kako bi prikupili sve informacije potrebne za donošenje ispravne odluke o potencijalnom pobjedniku. Naravno, ukoliko poznajete sva pravila nogometa, upućeni ste u to koji igrači su najvrijedniji, koji su ozlijeđeni, a koji trebaju provesti utakmicu na klupi, velika je vjerojatnost da ćete donijeti najbolju odluku na koga se kladiti. U svakom slučaju onaj sport koji najbolje poznajete i s kojim ste na „ti“, omogućit će vam veće dobitke i sigurnije klađenje.


 


Integracija u zajednicu je ključ


Informacije su ključne kako bi donijeli pravilne odluke o tome tko će biti pobjednik, a tko gubitnik. U digitalnom dobu često zaboravljamo da iza svakog avatara stoji osoba sa svojim znanjima i informacijama pa zašto se stoga ne bi priključili online forumu i upoznali druge zaljubljenike u sport koji vam mogu dati savijet ili mišljenje. Internet je bogat javnim forumima ili grupama koje ujedinjuju istomišljenike, a svakodnevne informacije o svijetu sporta vam mogu samo pomoći i pridonijeti vašem uspjehu u kladionici. Online forumi su najčešće besplatnite ih možete pronaći na većini sportskih stranica na webu, a često možete doći do važnih informacija u najboljem trenutku kako biste poboljšali svoje šanse za dobitak. Osim toga većina igrača će vam dati savjet da iskoristite veličinu interneta te se priključite većem broju provjerenih kladionica kako biste maksimizirali svoju šansu za dobitak.


 


Analiza i statistike


Kako bi se zaradilo na kladionici potrebno je mnogo strpljenja i uloženog vremena, ali kako se najčešće klade zaljubljenici u sport, sva analiza i usporedba im neće teško pasti. Realnost klađenja je ta da se na sreću može pogoditi poneki dobitni listić no dugoročno je taj model klađenja neisplativ. Jedini način za dugoročni uspjeh u kladionici je ozbiljno analiziranje sportskih događanja na koje se želite kladiti. Pratite sve utakmice tima na koji se želite kladiti, vodite računa o trenerima, postavi, novim igračima te ozljedama kako biste razvili detaljnu analizu  o tome kada, koliko često te s kojim rezultatom taj tim gubi ili pobjeđuje. Naravno, ovakva analiza iziskuje mnogo vremena i uloženog truda, ali upravo zato smo govorili o internetu kao nepresušnom izvoru dobrih web stranica koje ovaj posao čine za vas te vam time pomažu doći do boljih odluka koje donose veće i češće prihode.


 


Ne bojte se gubitka


Kao i u svakom sportu, pa tako i u sportskom klađenju, ponekad se dogodi neuspjeh. Bez obzira na sve pripreme koje ste možda proveli uvijek se može dogoditi izvanredna situacija zbog koje vaš pobjednički tim gubi. No ne bojte se neuspjeha jer svaki neuspjeh će vas naučiti da se idući put bolje pripremite, bolje informirate i sigurnije uložite svoj novac. Započnite s upoznavanjem svoje okoline te provjerite web stranice koje će vam iskusnom analizom preporučiti najpouzdanije kladionice i sportove koji donose dobitak. Ključ vašeg uspjeha bit će priprema i posvećenost te opsežna analiza i praćenje svih tendencija sporta koji vas zanima. Ne zaboravite iskoristiti i sve koristi javnih foruma i grupa gdje ćete zasigurno dobiti korisne savjete istomišljenika te ćete tako svakom novom okladom biti bliže svom cilju – velikom dobitku!