Riječki bolid u potrazi za sponzorima

Party podrške Riteh Racing Teamu u teti Roži

Andrej Petrak

Namjeravamo u Teti Roži svakog mjeseca sve do lipnja nastaviti s partyjima podrške radi promocije projekta i kako bi približili natjecanje široj javnosti



RIJEKA Riteh Racing Team održao je prvi u nizu partyja podrške projektu izrade bolida RRC11 za novu sezonu Formule Student, što će svakog drugog vikenda u mjesecu biti organizirani u Teti Roži. 


 – Teta Roža, kao jedan od naših sponzora izašla nam je u susret, a dio novca od prodanog pića išao je za financiranje projekta. Prikazali smo film o izradi prošlogodišnjeg bolida RRCX, te snimke sa staze Silverstone. Namjeravamo u Teti Roži svakog mjeseca sve do lipnja nastaviti s partyjima podrške radi promocije projekta i kako bi približili natjecanje široj javnosti.


Novac je problem, kao i uvijek, i još smo u potrazi za novim sponzorima. Dobili smo i neke nove sponzore, a dio starih nastavio nas je pratiti i u drugoj sezoni. Zahvalni smo svim lanjskim i ovogodišnjim sponzorima. kaže Hrvoje Novak iz Riteh Racing Teama. 




 Studenti Tehničkog fakulteta Sveučilišta u Rijeci okupljeni u Riteh Racing Team pripremaju se za novu sezonu Formule Student, prestižnog međunarodnog natjecanja, u kojem se natječu ekipe iz cijelog svijeta. Zasad imaju osiguran nastup u Silverstoneu 13. srpnja, a nadaju se nastupiti i u Hockenheimu dva tjedna kasnije, te u mađarskom Hungaroingu početkom kolovoza.


Ove sezone ciljaju postići bolje rezultate, kako bi ostvarili kontinuitet u natjecanju, u kojem su prošle godine u njemačkom Hockenheimu osvojili prvo mjesto u prezentaciji troškova projekta za bolid RRCX, razvijan pune dvije godine.