Zsa Zsa

Domaća pjevačica kroz suze: ‘Cijeli život nisam dobro, jako sam tužna osoba’

M. Č.

Zsa Zsa / Foto Tomislav Miletic/PIXSELL

Zsa Zsa / Foto Tomislav Miletic/PIXSELL

Glazbenica je s pratiteljima na društvenim mrežama podijelila potresno priznanje



Hrvatska glazbenica Jelena Žnidarić, poznatija kao Zsa Zsa na društvenim se mrežama osvrnula na negativne komentare koje joj u posljednje vrijeme često pišu, a potom je i kroz suze progovorila o nekim stvarima koje ju muče u privatnom životu.


Naime, Jelena se javila putem svoje Instagram priče, otvoreno se obrativši svojim pratiteljima.


,,Trenutno je doba i prilika da upravo sad isperemo dušu od svih negativnih stvari, stresa koji nas okružuje, ovog ludog nenormalnog i neljudskoj života…Nadam se da ćete to napraviti u ovo Uskrsno doba koje dolazi, želim vam puno sreće”, započela je pjevačica.




,,Da se dotaknemo malo mene, za sve one koji misle da ja nisam dobro jer dijelim svakakve stvari…ja cijeli život nisam dobro, mislim, ja sam jako tužna osoba, ali tko sam ja bez svoje tuge zapravo. Bez tuge nisam sretna, jer bez tuge nikada ne bi znali cijeniti sreću. A i tuga ima svoju jako veliku vrijednost, pogotovo u kreativnom svijetu, i ja bez svoje tuge ne mogu”, otvorila se pjevačica u videu.


Instagram screenshot @zsazsa_music


,,Tako da, koliko god ju ne volim, jako je volim jer mi daje onu neku dimenziju koju bi glazba trebala imati. Ja sam dobro, nisam poludjela, uvijek volim i želim psihologe, psihijatre i duhovne stvari jer me to hrani. I treba hraniti svoju dušu, a ne samo tijelo. Ali, za sada se držim. Imala sam potrebu to podijeliti s vama. Mrzim što sam cmizdravica i ne znam ništa normalno ispričati, ali uglavnom, sve je okej. Čula sam svakakve priče, ljudi stvarno misle da sam prošvikala, ili da mi se ne znam što dešava u životu, ali sve je okej“, dodala je pjevačica kroz suze.


,,Svi imamo svoje uspone i padove, svi imamo svoje utege, ali od tih utega ćete dobiti samo jake mišiće, znajte da niste sami. Sve je to život”, zaključila je naposljetku.


,,Ove suze nisu tužne nego samo prepune svih emocija, pa i neizmjerne sreće“, napisala je uz video, smirivši tako zabrinute pratitelje.