Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 15° 4n
Sutra: 15° 15° 4n
15. listopada 2019.
Ispis članka: MATJAŽ KEK: Ishod utakmice protiv Osijeka pokazat će smjer kojim će Rijeka ići u prvenstvu - Novi List

NoviList.hr

MATJAŽ KEK: Ishod utakmice protiv Osijeka pokazat će smjer kojim će Rijeka ići u prvenstvu

Presica uoči derbija

15. rujan 2018 12:56

Napisao: Portal Novilist.hr

Vjerujem u igrače, sposobnost, motiv i želju da skupa s navijačima dođemo do našega cilja, a to je pobjeda - rekao je Kek.

Matjaž Kek i Luka Capan/D. FRANČIŠKOVIĆ

RIJEKA Trener Matjaž Kek i branič Luka Capan izašli su na Rujevici ispred novinara uoči nedjeljnog derbija (19 sati) protiv Osijeka na Rujevici.  Trener "bijelih" u toj utakmici ne može računati na bekove Raspopovića i Žutu, a još uvijek nije na raspolaganju ni makedonski branič Darko Velkovski.

- Pravi protivnik izazovno ime, vjerujem da smo dobro iskoristili pauzu. Velkovski nije u kadru zbog toga jer za vrijeme reprezentativne pauze nije bio s nama, ali i ozljede koju vuče dugo vremena. Žuta se dobro oporavlja poslije atroskopije koljena i bit će OK. Raspopović mora pauzirati zbog crvenog kartona u Maksimiru, pored toga na treningu je razbio arkadu, ali bit će OK. Svi ostali igrači su u kadru za tekmu protiv suparnika koji pokazuje svoj gard, ima organizaciju i sistem. Vjerujem da će to biti prava utakmica i pokazati smjer kojim će Rijeka ići u prvenstvu. Vjerujem u igrače, sposobnost, motiv i želju da skupa s navijačima dođemo do našega cilja, a to je pobjeda - rekao je između ostaloga Matjaž Kek. Kompletnu presicu možete pogledati u video prilogu.