Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
22. siječnja 2020.
Ispis članka: IGOR BIŠĆAN: Mlada smo ekipa, naučit će dečki s vremenom da moraju kontrolirati svoje ponašanje - Novi List

NoviList.hr

IGOR BIŠĆAN: Mlada smo ekipa, naučit će dečki s vremenom da moraju kontrolirati svoje ponašanje

Osječki odjeci

15. svibanj 2019 23:11

Napisao: Portal Novilist.hr

Nismo smjeli dozvoliti da nam sve izmakne iz kontrole. Nakon toga nismo uspjeli s igračem manje ništa napraviti - rekao je trener Rijeke.

Igor Bišćan i sudac Fran Jović/D. KOVAČEVIĆ

RIJEKA  Trener "bijelih" Igor Bišćan ovako je vidio prvi riječki poraz od Osijeka ove sezone. "Bijeli" su tim posrtajem propustili priliku osigurati drugo mjesto dva kola prije kraja prvenstva. 

- Idealno smo otvorili utakmicu, odveli je u smjeru u kojem smo željeli. Kontrolirali smo sve, činilo se da će Osijek imati puno problema probiti naš blok i sve je izgledalo odlično. Nakon toga dogodilo se što se dogodilo i to ostavlja gorak okus. Nešto smo i mi sami isprovocirali, trebali smo biti pametniji, vidjeti da je takav dan i takav sudac i nismo smjeli dozvoliti da nam sve izmakne iz kontrole. Nakon toga nismo uspjeli s igračem manje ništa napraviti. Mlada smo ekipa i naučit će dečki s vremenom da moraju kontrolirati svoje ponašanje. Dali smo mu povoda, ali nije to bio manjak poštovanja prema nikome - rekao je trener Rijeke.

3045650
Prva HNL: Osijek - Rijeka 2:1/D. KOVAČEVIĆ